Krigsmuseet

Krigsmuseet står på cyklen til sommer

Del

Et nyt kulturfanspot danner ramme for cykelsommeren på Krigsmuseet. Der er cykelfeber i de gamle haller og du er inviteret.

Med første parket til enkeltstarten i København 1. juli har Krigsmuseet et af landets bedste udsigtspunkter til touren i Danmark. Derfor har vi også forberedt os på kamp til stregen med et unikt fanspot i samarbejde med Københavns kulturkvarter, en særudstilling om cykler og motorcykler i krig og et hav af spændende og sjove sommeraktiviteter.

Kulturfanspot foran museet

Sommeren igennem kommer Søren Kierkegaards plads, som Krigsmuseet grænser op til, til at rumme alt fra udstillingsområder til grøn beplantning, legeområder, food trucks og pergolaer, man kan sidde under.

Spændende aktiviteter

På selve museet har vi også cykelfeber. Vi har fundet de bedste historier om både cykler og motorcykler i krig frem og fortæller dem i en særudstilling. Vi har også forberedt et væld af lærerige og sjove aktiviteter. Du kan blandt andet blive cykelridder og være med til cykelringridning i Tøjhusgården.

Derudover har vi pakket programmet med daglige rundvisninger på både dansk og engelsk i vores flotte udstillinger.

Praktisk:

Fanzonen er åben for alle. Der er events i fanzonen fra 29.6 til 3.7, men selve byrummet er åbent frem til ca. midt august.

Aktiviteterne på museet er gratis for gæster, der har købt entrebillet. Aktiviteterne er inspireret af LEGO Foundations Build a World of Play om læring igennem leg. Aktiviteterne fortsætter indtil 5.8.2022.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Krigsmuseet

Krigsmuseet
Krigsmuseet
Tøjhusgade 3
1220 København K

41 20 60 80http://krigsmuseet.dk

På Krigsmuseet kommer du tæt på Danmarks krige og krigshistorie. I vores udstillinger kan du rejse med en ung dansk soldat til det krigshærgede Afghanistan, gå på opdagelse blandt modellerne af historiske krigsskibe fra den danske flåde, udforske historierne om 21 danske krige de seneste 500 år og se nærmere på vores skatkammer, der rummer enestående krigsklenodier fra hele verden.

Følg pressemeddelelser fra Krigsmuseet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Krigsmuseet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum