Trelleborg

Krigercamp på Trelleborg

Del

Hvordan var det at være kriger i vikingetiden? I uge 26 afholder Trelleborg krigercamp, hvor du kan blive trænet som en vaskeægte vikingekriger. Lær’ om vikingernes farlige åben, afprøv vikingernes kampteknikker og gør dig klar til uforglemmelige dage i rollen som viking.

Vikingetræning af små krigere
Vikingetræning af små krigere

Fra den 27. juni til den 1. juli kan du finde din indre vikingekriger frem på Trelleborg. Her vil du lære at skyde med bue og pil, spydkast eller prøve kræfter af med de kampteknikker, som vikingekrigerne brugte for over 1000 år siden. Efter jeres hårde indsats samles vi om vikingebålet og bager lækre fladbrød med fyld. Det var hårdt at kæmpe som vikingekriger, og en kriger havde altid brug for et solidt måltid inden kampene.

Krigernes håndværk
Dagene afsluttes med krigernes håndværk, hvor der står tinstøbning, maling af et vikingeskjold eller runer på programmet. Med vikingehåndværk lavet i vikingelandsbyen, Slagløse, kan du forevige din dag som vikingekriger på Trelleborg.

Viking for én dag
Krigercampen er for dig, som har en lille vikingekriger gemt i sig. Kom og vær’ med til at finde din indre viking og kæmp, som vikingerne engang gjorde på Trelleborg. Trelleborgs krigercamp varer 5 timer, og bliver en sjov lærerig oplevelse, hvor kun fantasien sætter sine grænser.

Forløbet skal bookes på forhånd af SFO’er eller private og kan bookes fra mandag den 27. juni til og med fredag den 1. juli. Tilmeldingen foregår på trelbook@natmus.dk

Praktiske oplysninger:
Varighed: 5 timer (10-15)
Max antal pr. dag: 25-30 børn. Mindst 12 deltagere. Enkeltvis tilmelding sker også via mail.
Pris: Krigercampen koster 150,- pr. kriger.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vikingetræning af små krigere
Vikingetræning af små krigere
Download
Vikingekrigere klar til kamp
Vikingekrigere klar til kamp
Download
Fladbrød til de sultne vikingekrigere
Fladbrød til de sultne vikingekrigere
Download

Information om Trelleborg

Trelleborg
Trelleborg
Trelleborg Allé 4, Hejninge
4200 Slagelse

4120 6399https://natmus.dk/museer-og-slotte/trelleborg/

Vikingeborgen Trelleborg er bygget af Harald Blåtand i år 980. Ringborgen ligger vest for Slagelse og er i dag et levende museum med undervisning, aktiviteter og events, som f.eks. sommerens vikingefestival.  

Følg pressemeddelelser fra Trelleborg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Trelleborg

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum