Krifa

Krifas formand trækker sig

Del
Krifas formand Eik Dahl Bidstrup har i dag valgt at trække sig fra posten og er fratrådt

Eik Dahl Bidstrup valgte tidligere i dag at trække sig som Krifas formand, en post han har bestredet de sidste 1½ år.

Dette sker af familiemæssige årsager, og fordi Eik Dahl Bidstrup har fundet det stadigt vanskeligere at forene en formandspost for en organisation med hovedsæde i Aarhus med en bopæl i Dragør.

Eik Dahl Bidstrup siger: ”Mange tak til Krifa for 1½ gode år i spidsen for en fantastisk organisation med så mange engagerede og dedikerede medarbejdere for arbejdslystsagen. Jeg er ked af, at det må stoppe allerede nu, men jeg må erkende, at opgaven har tæret mere på det familiemæssige, end jeg regnede med. Jeg ser nu frem til at kunne prioritere familien og til at følge Krifa på afstand.”

Næstformand Mikael Arendt Laursen siger: ”Jeg vil gerne sige tak til Eik for de 1½ år, han har bestredet formandsposten. Eik har især bidraget med at positionere Krifa i medierne og blandt politikerne. Krifa står nu et godt sted i forhold til at kunne fortsætte det vigtige arbejde med at give flere danskere muligheden for at opleve god arbejdslyst.”

Mikael Arendt Laursen og to medlemmer af bestyrelsen udgør i fællesskab formandskabet, indtil en ny formand er valgt. Bestyrelsen har endvidere sat en proces i gang for at finde en ny kandidat til posten, der skal vælges på foreningens ordinære repræsentantskabsmøde i juni 2023.

Nøgleord

Kontakter

Kontakt:
Adm. direktør Preben R. Jørgensen, 25444063, prj@krifa.dk
Næstformand Mikael Arendt Laursen, 27446699, marl@krifa.dk

Information om Krifa

Krifa
Krifa
Klokhøjen 4
8200 Aarhus N

http://www.krifa.dk

Krifa er en tværfaglig organisation for danske lønmodtagere og har mere end 185.000 medlemmer. Krifa arbejder hver dag for at fremme arbejdslysten blandt medlemmer, medarbejdere og i samfundet generelt – og det er integreret i alt, hvad organisationen gør. Krifa arbejder mod at blive en moderne arbejdslivsbevægelse ved at se det enkelte medlem og udfordre den klassiske opfattelse af en fagforening og a-kasse.

Følg pressemeddelelser fra Krifa

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Krifa

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum