Krifas formand: Gør fagforeningerne til en del af markedsføringsloven

Del

I en optagelse lyver en telefonsælger direkte om Krifa for at få medlemmet til at skifte fagforening. For at komme salgsmetoderne til livs opfordrer formand i Krifa, Søren Fibiger Olesen, til, at fagforeningerne lægges ind under markedsføringsloven.

- Der skal være et hundrede procent sandsynlighed for, at de vinder. Ellers er det ikke noget, de gider at retsforfølge.
Sådan siger en sælger fra Det Faglige Hus om Krifa, da han ringer til et af Krifas medlemmer. Det er endnu et eksempel på, at telefonsælgere direkte lyver for at få personer til at skifte fagforening.
- Jeg er godt træt af, at nogle bliver nødt til at nedgøre andre. Vi fortæller, hvad vi selv kan, og ikke hvad de andre ikke kan. Det må være, fordi man ikke stoler nok på sin egen forening, siger Søren Fibiger Olesen. 


Kontakt til erhvervsministeren
-  Vi vil ikke længere finde os i at blive trukket med ned, når andre fagforeninger bruger telefonsælgere, der går langt over stregen. De metoder tager vi i den grad afstand fra, siger formand Søren Fibiger Olesen. Derfor har han kontaktet erhvervsminister Rasmus Jarlov med en opfordring til, at fagforeningerne bliver en del af markedsføringsloven.

Problemet er, at der ingen nedre grænse er for, hvor aggressivt og løgnagtig sælgere af fagforeningsmedlemsskaber må agere, skriver Søren Fibiger Olesen i brevet. Han skriver også:

- Jeg mener, at det er skadeligt for hele fagbevægelses image, og vi opfordrer dig derfor til at tage initiativ til at faglige aktiviteter underlægges markedsføringsloven. Vi må være ordentlige over for hinanden – både på arbejdspladsen og de faglige organisationer imellem. 

Se brevet til erhvervsminister Rasmus Jarlov her: https://krifa.dk/om-krifa/presse/nyheder/brev-til-erhvervsministeren 

Nøgleord

Kontakter

Formand i Krifa, Søren Fibiger Olesen, tlf. 25 44 40 08

For mere information kontakt kommunikationsmedarbejder Trine Boiskov Hansen, tlf. 51381800, tbn@krifa.dk

Information om Krifa

KrifaFølg pressemeddelelser fra Krifa

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Krifa

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum