Haderslev Kommune

Kræftrehabiliteringen tager på tour i ny sundhedsbus

Del

Haderslev Kommune går nye veje i bestræbelserne på at hjælpe kommunens kræftramte borgere og deres pårørende. Den 19. januar tager tre medarbejdere således på turne i kommunens nye sundhedsbus.

Haderslev Kommune indviede i oktober sin nye sundhedsbus i festlige rammer foran Bispen. Indvielsen af den nye bus markerede fortsættelsen af et mobilt koncept, hvis formål er at bringe kommunens tilbud helt ud til borgerne. I modsætning til tidligere er det dog ikke længere kun samtaler om sund kost og livsstil, der fylder bussen.

Torsdag den 19. januar vil Sundhedsbussen eksempelvis være bemandet med kommunens kræftrehabiliteringskoordinator, en handicapkonsulent samt en sagsbehandler fra Jobcentret. De vil på deres minitour rundt i kommunen tilbyde uforpligtende råd og vejledning til kræftramte borgere og deres pårørende om alt fra fysisk træning og kost til psykisk støtte og sygedagpenge.

Preben Holmberg, formand for Udvalget for Sundhed og Forebyggelse, glæder sig over, at sundhedsbussens muligheder udnyttes:

”Det er et fint eksempel på, hvordan vores nye bus kan skabe rammen om et stærkt tværfagligt, mobilt og borgernært tilbud til nogle af de borgere, som måske kunne have svært ved at komme til os.”

Sundhedsbussen vil den 19. januar besøge kommunens tre største byer:

  • Gram v/ SuperBrugsen kl. 9-11
  • Vojens v/ Rådhustorvet kl. 12-14
  • Haderslev v/ Gravene kl. 15-17

FOTO af rehabliteringsteamet. Fra venstre er det handicapkonsulent Carina Thygesen Beier, sagsbehandler Birgit Efsen Niemann og kræftrehabiliteringskonsulent Pernille Badstue.

Kontakter

Pernille BadstueKræftrehabliteringskoordinator

74 34 28 04

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum