Næstved Bibliotek og Borgerservice

Korskilde Bibliotek ændrer på åbningstiderne

Del

Fra onsdag den 1. september ændrer Korskilde Bibliotek på den betjente åbningstid, hvor personalet er tilstede. Og det giver mere tid til at lave arrangementer uden for den betjente åbningstid.

Det har længe været et stort ønske at kunne præsentere borgerne for flere arrangementer på Korskilde Bibliotek. Og det bliver der mulighed for med de nye betjente åbningstider, som er: 

Mandag: kl. 9.00 – 14.00
Tirsdag: kl. 10.00 –17.00
Onsdag: kl. 9.00 – 14.00
Torsdag: kl. 10.00 –17.00
Fredag: kl. 9.00–14.00

Der vil være længere betjening tirsdag og torsdag, så borgere, der har senere fri også får mulighed for at få råd og vejledning af personale på biblioteket.

Samtidig forkorter vi betjeningen en smule mandag, onsdag, fredag. Det gør vi for at give mere tid til at lave arrangementer på Korskilde Bibliotek uden for de normale betjeningstider. Du kan læse meget mere om de spændende børne- og voksenarrangementer, der foregår på Korskilde Bibliotek i efteråret ved at besøge Naesbib.dk, eller følge med på Korskilde Biblioteks facebookside.

For voksne vil vi især fremhæve; 

Mandag den 1. november er der valgaften med lokale politikere. Op til kommunalvalget den 16. november kan man på alle biblioteker i Næstved møde de lokalpolitikere, der kan stemmes på. 

Tirsdag den 9. november er der krimiaften med Rebekka Andreasen. En aften med krimiguf! 

Mandag den 22. november har vi forfatteraften med besøg af Anna Grue.

Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod de nye åbningstider.

Det selvbetjente bibliotek har den samme åbningstid som før: mandag-torsdag kl. 08.00-22.00, fredag-søndag kl. 08.00-17.00

Har du  spørgsmål eller en kommentar, skal du være meget velkommen til at kontakte os. 

Vi ses på Korskilde Bibliotek.

Kontakter

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum