Danmarks Idrætsforbund

Kørestolsbrag, stjerneinterview og morgenløb

Del

Danmarks Idrætsforbund inviterer på Folkemødet 2019 til kørestolsrugby, stjerneinterview med William Kvist, morgenløb og meget andet.

Det gav genlyd i det meste af Allinge og omegn, da en flok folketingspolitikere sidste år på Folkemødet bogstaveligt talt bragede ind i hinanden og en flok sårede krigsveteraner fra DIF Soldaterprojekt i den voldsomme, men sjove og ekstremt seværdige idrætsgren kørestolsrugby.

Succesen gentages på Folkemødet 2019, hvor der bliver to muligheder for at opleve de fysiske og psykisk skadede veteraner fra DIF Soldaterprojekt banke henholdsvis en flok borgmestre og en flok folketingspolitikere bestående af blandt andre Morten Østergaard (B) og Magnus Heunicke (A).

De to kørestolsrugbyevents står langt fra alene i mængden af DIF-arrangementer og idrætsoplevelser på dette års Folkemødet, hvor idrætten har fået sin helt egen scene på Kæmpestranden. Fra morgen til aften vil DIF og en række gode idrætsrelaterede samarbejdspartnere præsentere skarpe debatter om blandt andet matchfixing, underholdning samt motion i alle tænkelige afskygninger.

Gå heller ikke glip af liveinterviewet med fodboldspilleren William Kvist og den store test for de morgenfriske, nemlig morgenløbet lørdag morgen, hvor Venstres næstformand Kristian Jensen løber med.

DIF’s program på Folkemødet 2019 (udvalgte events)
Se hele programmet for Idrættens Scene på https://program.folkemoedet.dk/?search=idr%C3%A6ttens+scene

Torsdag: 13.6 kl. 14.30
Emne: Kørestolsrugby under åben himmel. Veteraner fra DIF Soldaterprojekt møder landets borgmestre i et brag af en kamp. Forvent høj musik og vilde tacklinger.
Deltagere: (Blandt andre) borgmester i Aarhus Jakob Bundsgaard, borgmester på Bornholm Winni Grosbøll, borgmester i Aalborg Mads Duedahl og fhv. amerikansk ambassadør Rufus Gifford.
Sted: Idrættens Scene. Kæmpestranden.

Torsdag: 13.6 kl. 17.30
Emne: Fejring af foreningsdanmark (DIF og DGI indbyder alle interesserede på øl og bobler og fejring af, at idrætten og foreningsdanmark stadig står ualmindeligt stærkt i 2019.)
Sted: Klubhuset ved Idrættens Scene. Kæmpestranden.

Fredag: 14.6 kl. 9.00
Emne: Debat: ’Idræt i naturen’.
Deltagere: (Blandt andre) Bo Hansen (borgmester i Svendborg), Winni Grosbøll (borgmester på Bornholm) og Hans Natorp (næstformand i DIF)
Sted: Idrættens Scene. Kæmpestranden.

Fredag: 14.6 kl. 10.30
Emne: Stjernesnak med tidligere landsholdsspiller William Kvist. Hør om glæderne, kritikken, udfordringerne og røverhistorierne, når William Kvist sætter sin karriere i perspektiv.
Deltagere: William Kvist og DR-journalist Henrik Liniger (moderator).
Sted:
Idrættens Scene. Kæmpestranden.

Fredag: 14.6 kl. 15.00
Emne:
Kørestolsrugby under åben himmel. Veteraner fra DIF Soldaterprojekt møder en række folketingspolitikere og andre kendisser i et brag af en kamp. Forvent høj musik og vilde tacklinger.
Deltagere: (Blandt andre) Morten Østergaard (B), Magnus Heunicke (A), Henrik Dam Kristensen (A) og Rasmus Tantholdt (TV2-journalist)
Sted:
Strandvejen ved Danchells Anlæg lige ved idrætshallen og tankstationen.

Lørdag: 15.6 kl. 7.30
Emne: Morgenløb inklusiv croissanter og garanteret smuk natur. Vi inviterer alle til morgenmad og en løbetur rundt om Allinge i et af dk’s bedste områder for outdoor-idræt.
Deltagere: (Blandt andre) Venstres næstformand Kristian Jensen og DIF’s næstformand Thomas Bach.
Sted: Idrættens Scene. Kæmpestranden.


Lørdag: 15.6 kl. 7.30
Emne: ’Mod alle odds’. Debat om matchfixing i idrætten.
Deltagere:
(Blandt andre) Michael Ask (direktør i ADD) og Morten Mølholm Hansen (direktør i DIF)
Sted: Idrættens Scene. Kæmpestranden.

Yderligere info og pressekontakt: 
Jacob Bech Andersen, DIF Kommunikation, 24 41 12 13 

Foto: Michael Søresensen (fri afbenyttelse) 

Kontakter

Billeder

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 9.000 idrætsforeninger og flere end 1,9 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum