Transportministeriet

Køreskoler genåbner efter påske

Del

Som led i aftalen om genåbning af Danmark vil køreskolerne åbne efter påske.

Som følge af den netop indgåede rammeaftale om en langsigtet plan for genåbningen af Danmark, kan køreskolerne landet over - på linje med de øvrige liberale serviceerhverv - åbne efter påske den 6. april 2021.

Det betyder, at igangværende og kommende køreelever kan genoptage og påbegynde den teoretiske såvel som den praktiske køreundervisning.

- Det er rigtig godt, at køreundervisningen kan komme i gang igen. Vi har løbende sørget for at tilpasse tidsfristerne, så eleverne ikke er kommet i klemme, og jeg er sikker på, at både branchen og eleverne i den grad er klar til komme ud på vejene igen, siger transportminister Benny Engelbrecht.

De nærmere regler og restriktioner, som f.eks. anvendelse af mundbind og coronapas, vil blive offentliggjort snarest muligt og inden genåbningen af erhvervet.

Nøgleord

Information om Transportministeriet

Transportministeriet
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K

41 71 27 00http://www.trm.dk

Følg pressemeddelelser fra Transportministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Transportministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum