Seng.nu

Kontinentalseng - 3 grunde til at købe en på Black Friday

Del

Danskerne har taget Black Friday til sig, og specielt på større investeringer som senge, kan det give mening at købe dem på lige netop denne dag. Seng.nu tager her et kig på 3 grunde til at købe en kontinentalseng den sidste fredag i November.

Første grund til at købe en kontinentalseng

Du har sovet i den samme seng i længere tid end du lige kan huske. Så er det helt sikkert tid til at få skiftet din seng. Hvis du venter med at købe seng, indtil den enten starter med at lugte, eller du direkte kan mærke fjedre på afveje, så er du helt sikkert selv skyld i dårlig nattesøvn. Skift din seng inden den begynder at påvirke din søvn negativt. 

Anden grund til at købe en kontinentalseng

For rigtigt mange mennesker, vil en kontinentalseng være en betydelig opgradering. Måden kontinentalsenge er bygget med tre lag af madrasser, gør at rigtige mange vil opleve en betragtelig ekstra glæde ved at lægge sig i sengen. Udover at en ny kontinentalseng har forbedrede soveegenskaber, i forhold til 1-madras-senge, så vil mange også opleve at føle sig mere som en konge eller en dronning, på grund af sengens højde. 

For at de tre lag skal komme til sin ret, så kræver det selvfølgelig at alle tre lag også er af en fornuftig høj kvalitet. 

Tredje grund til at købe en kontinentalseng

Udover at prisniveauet på gode senge generelt er ganske fornuftige, på grund af den efterhånden høje konkurrence på nettet, så giver black friday priserne et ekstra boost i den rigtige retning. Det er derfor muligt at spare tusinder er kroner på dagen. 

Så hvis du vil gå shopamok indenfor et område, så er sengen måske det rigtige sted at overveje. Du har et par uger til at researche hvilken seng der vil være bedst for dig, for det skal du selvfølgelig ikke først gøre på dagen. 

Lyder det godt med en ny seng, så kan du læse seng.nu's guide til kontinentalseng her: https://www.seng.nu/bedste-kontinentalsenge/

Nøgleord

Kontakter

Kontakt Rolf på rolf@seng.nu

Information om Seng.nu

Seng.nu
Seng.nu
Kildestrædet 134
2740 Skovlunde

https://www.seng.nu

Seng.nu har guidet danskerne til en bedre seng siden 2014. Du finder også megen af informationen på deres svenske site Sängarguide.se