Deloitte

Konsulentvirksomheden 42 Associates slutter sig til Monitor Deloitte

Del

Deloitte opruster på vækst- og innovationsområdet

Nicolai Hesdorf
Nicolai Hesdorf

København, 12. oktober 2015

Deloitte kan i dag offentliggøre, at konsulentvirksomheden 42 Associates fremover bliver en del af Deloittes specialenhed for strategi, vækst og innovation, Monitor Deloitte.

”Vi er utrolig stolte af, at 42 Associates har valgt at slutte sig til Monitor Deloitte og dermed bidrage til opbygningen af en ny slagkraftig enhed, der kan hjælpe vores kunder med at løse deres strategiske vækstudfordringer,” siger partner i Monitor Deloitte Nicolai Hesdorf og fortsætter:

”Vi oplever en stigende interesse fra vores kunder for at udforske nye veje til vækst, udnytte teknologiske muligheder og ikke mindst bygge nye kompetencer inden for innovation. Med fokus på netop disse områder er 42 Associates et perfekt match for Monitor Deloitte.”

Monitor Group blev etableret i 1983 af blandt andre Harvard-professor Michael Porter. I 2013 blev virksomheden købt af Deloitte og tæller nu mere end 1.500 strategikonsulenter, der yder rådgivning på toplederniveau i Asien, Europa og USA – og altså nu også i Danmark.

42 Associates har kontor i både København og San Francisco. Kontoret i København bliver en integreret del af Monitor Deloitte i Danmark, mens aktiviteterne i USA overføres til Monitor Deloittes kontor i San Francisco.

”Vi har i nogen tid søgt efter en international partner og er rigtig glade for, at vores medarbejdere i både Danmark og USA fremover bliver en del af en verdensomspændende virksomhed. Med adgang til et globalt netværk af strategi- og innovationseksperter i Monitor Deloitte får vi en unik platform for at realisere 42 Associates’ ambition om at blive den ledende rådgivningsvirksomhed på vækst- og innovationsområdet,” siger partner i 42 Associates Jakob Wedel.

Fakta om Monitor Deloitte:

Monitor Deloitte er Deloittes specialenhed for strategiske rådgivningsydelser inden for strategi, vækst og innovation. Monitor Deloitte består af 1.500 konsulenter på verdensplan og har kontorer i de største byer i verden.

Fakta om 42 Associates:

42 Associates er en konsulentvirksomhed med fokus på vækst og innovation. Virksomheden er stiftet af tidligere partnere fra de store strategihuse og har opbygget en imponerende kundeliste, der betjenes fra kontorer i San Francisco og København.

Nøgleord

Kontakter

Nicolai Hesdorf, partner
M: +45 30 93 48 38
nhesdorf@deloitte.dk

Jakob Wedel, partner
M: +45 30 63 72 90
wedel@42associates.com

Billeder

Nicolai Hesdorf
Nicolai Hesdorf
Download
DeloitteHuset Weidekampsgade 6 København
DeloitteHuset Weidekampsgade 6 København
Download

Information om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Weidekampsgade 6
2300 København S

http://www2.deloitte.com/dk/da.html
Nicolai Hesdorf er partner i Monitor Deloitte og ekspert i innovation og strategi.

Følg pressemeddelelser fra Deloitte

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Deloitte

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum