Det Kongelige Teater

Kongens fald får verdenspremiere i Det Kongelige Teater

Del

Danskernes absolutte yndlingsroman på scenen for første gang nogensinde - oplev den i både København og Aarhus!

Det er et lille stykke Danmarkshistorie, der skrives lige nu på Det Kongelige Teater. 16. november 2018 er der nemlig noget så sjældent som verdenspremiere på Johannes V. Jensens romanklassiker, Kongens fald. Aldrig før har den dragende fortælling om Mikkel Thøgersen været dramatiseret til scenen, så der er naturligt store forventninger til romanen, der af danskerne blev kåret som det 20. århundredes bedste danske af Berlingskes læsere.

Eksplosivt teater

Prøverne er i fuld gang i Skuespilhuset, hvor den spanske succesinstruktør Carlus Padrissa sammen med musikere, skuespillere, akrobater og mange flere forbereder sig til premieren. Iscenesættelsen bliver eksplosiv, voldsom, poetisk og meget fysisk, så ud over Johannes V. Jensens smukke sprog forkæles publikum også med visuelle lækkerier fra øverste hylde.

Kongens fald er en unik co-produktion med Aarhus Teater. Derfor spiller forestillingen også på Aarhus Teater fra 10. januar 2019, så endnu flere danskere får mulighed for at opleve klassikeren.

Oplev blandt andre: Joen Højerslev (også aktuel i sæson 2 af DR’s successerie Herrens veje), Maria Rossing, Peter Christoffersen, Lila Nobel og mange flere.

Der vil være gode interview-, video- og fotomuligheder fra prøvesale og scene de kommende uger.

Læs mere om forestillingen HER

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum