Aabenraa Kommune

Kong Christian X ”rider” igen i fodgængerfelterne: Kløben og kaffe til de første 100 morgenfriske

Del

Fredag 20. december klokken 8.00 må de røde og grønne figurer i lyskurvene ved Løgumklostervej/Haderslevvej og Camma Larsen Leddets vej/Haderslevvej vige pladsen til fordel for selveste Kong Chr. X. til hest.

Et splinternyt Genforeningslyssignal vises for første gang frem fredag 20. december klokken 8.00. Det er i lyskurvene ved Løgumklostervej/Haderslevvej samt ved Camma Larsen-Leddets vej/Haderslevvej, at man kan opleve de unikke lyskryds.

Kong Christian X er hovedpersonen på lysreguleringerne, og kongens silhuet i rød og grøn vil fra kl. 08.00 lede fodgængere og trafikanter gennem krydsene som optakt til markeringen af 100-året for Genforeningen i 2020. Lyskurvene vil lyse i Genforeningens tegn indtil udgangen af 2020.

Krydset åbnes af borgmester Thomas Andresen med uddeling af gratis kaffe og kløben til de første 100 morgenfriske trafikanter i krydset Løgumkloster/Haderslevvej.

Det julede morgenmåltid deles ud af Genforeningen 2020 Aabenraa og ShopiCity.

For yderligere information om åbningen og detaljer om lyskrydset kontaktes nedenstående.

Kontakter

Eventkoordinator Genforeningen 2020, Asger Freud-Blomquist, tlf.: 21 62 17 94; e-mail: asmf@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum