Haderslev Kommune

Konference skal styrke det lokale demokrati

Del

Haderslev Kommune inviterer alle interesserede til en festdag for det lokale nærdemokrati. Dette markeres med en demokratikonference med fokus på, hvordan vi sammen bidrager til at præge og udvikle det lokale demokrati.

Konferencen foregår d. 28/1 kl. 9.30 – 14.30 på VUC Haderslev Chr. X's Vej 39, 6100 Haderslev.

-Dagen bliver en festdag for det lokale demokrati, hvor vi på tværs af partier, foreninger, erhvervsliv, råd, nævn og bestyrelser, samt potentielle byrådskandidater og andre interesserede, mødes og drøfter hvordan vi populært sagt kan være sammen om Haderslev Kommune, siger borgmester H.P. Geil.

Programmet vil lægge op til debat og aktiv deltagelse med mulighed for at komme tæt på lokale meningsdannere, kulturpersonligheder og politikere fra både byråd og Folketing.

-Det er målet med demokratikonferencen at involvere borgerne i den lokale politikudvikling, og sætte fokus på hvordan vi sammen skaber gode rammer og muligheder for de mange, der bidrager til det lokale fællesskab og til udviklingen af vores dejlige kommune, siger H.P. Geil

Værter ved konferencen er Økonomiudvalget som sammen med det øvrige byråd er deltagere på dagen, som skal pege frem imod de kommende år og skabe grobund for at vi kan udvikle vores kommune og skabe endnu mere lyst til og mulighed for deltagelse i det lokale demokrati.

Konferencens program vil blive offentliggjort på kommunens hjemmeside og på Facebook i løbet af december måned.

Der er allerede nu åbnet for tilmeldinger på www.haderslev.dk på:

http://www.haderslev.dk/17014

Kontakter

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum