Haderslev Kommune

Konference puster til det gode ældreliv

Del

Den 6. april inviterer Haderslev Kommune til visionskonference om det gode ældreliv. Workshops, debat og et oplæg fra TV-lægen Peter Qvortrup skal være med til at sætte fokus på det gode ældreliv.

Vi bliver ældre og ældre. Samtidig har vi mange forestillinger om, hvordan vi vil leve vores liv, når vi bliver ældre. Men hvordan ser fremtidens gode ældreliv ud? Det vil Haderslev Kommune gerne have borgernes bud på.

Voksenudvalget inviterer derfor til visionskonference om det gode ældreliv. Konferencen holdes torsdag den 6. april 2016 kl. 15-19 i Fuglsang Loungen, Sydbank Park, Haderslev. Konferencen er åben for alle.

Formålet med konferencen er at sætte fokus på det gode ældreliv og få borgernes bud på, hvad der er vigtigt, og hvordan de ønsker at leve deres liv.

Dagen vil bestå af en blanding af oplæg, paneldebat og workshops. Journalist og tidligere tv-vært Frode Munksgaard styrer paneldebatten og sørger for, at dagens program overholdes.

Undervejs får deltagerne selv mulighed for at komme på banen. Det sker på en række workshops, der blandt andet vil have temaerne: måltider og ernæring, frivillighed, demens, økonomi og bolig, samt en værdig afslutning på livet. Input fra dagen vil kunne indgå i i Haderslev Kommunes værdighedshedspolitik, som også er ved at blive lavet.

TV-lægen Peter Qvortrup Geisling runder dagen af med et foredrag om ældre, aldring og værdighed. Peter Qvortrup Geisling har en evne til både at sætte tanker om livet i gang, men altid med sin sædvanlige nordjyske humor og krydret med de oplevelser, han har haft som læge.

Det er gratis at deltage i konferencen, men tilmelding er nødvendig. Undervejs holdes der en pause, hvor der serveres lidt mad. Tilmelding kan ske til detgodeaeldreliv@haderslev.dkKontaktinformation:

Konsulent, Voksen- og Sundhedsservice, Pia Baumgarten, piba@haderslev.dk

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum