Ishøj KommuneIshøj KommuneIshøj Kommune

Koncert med rapstjerne skal få flere unge til at søge hjælp

Del

135 børn og unge fra familier med et misbrug får i dag hjælp via projektGIV, der dækker Greve, Ishøj og Vallensbæk kommuner. En gratis koncert med rapstjernen Sivas skal gøre projektet kendt blandt endnu flere unge.

Den danske rapstjerne Sivas.
Den danske rapstjerne Sivas.

Det kan være svært at være ung og vokse op i et hjem med et misbrug. Hverdagen bliver nemt præget af ensomhed. Derfor arrangerer Greve, Ishøj og Vallensbæk Kommuner nu en begivenhed, der skal gøre opmærksom på projektGIV og vise de unge, at de ikke er alene, og at der er hjælp at hente.

Torsdag den 1. november kl. 15 slår projektGIV derfor dørene op i Ishøj Idræts & Fritidscenter til en koncert for 7., 8. og 9. klasseelever i Greve, Ishøj og Vallensbæk.

Uformel indgang

ProjektGIV’s folk står klar til en snak under hele begivenheden.

”Rapperen Sivas er meget populær blandt de unge, og vi forventer, at der kommer et stort fremmøde. Jeg ser frem til, at vi kommer i dialog med de unge, da det kan være en uformel indgang til at tale med nogen om et problem, som vedrører én selv eller en ven,” siger projektleder Anne Greiersen fra projektGIV.

Udover minikoncerten med rapperen Sivas, vil en ung mønsterbryder fortælle sin egen historie om en opvækst med misbrug. Dørene åbner klokken 14.45 og lukkes klokken 15, hvor begivenheden begynder. De unge opfordres til at komme i god tid.

Fakta om projektGIV

  • GIV i projektGIV står for Greve, Ishøj og Vallensbæk, som er de tre kommuner bag projektet.
  • ProjektGIV er et gratis behandlingstilbud til børn og unge fra familier med stof-, pille- og alkoholproblemer.
  • Tilbuddene er målrettet børn og unge fra 8 til 24 år, og indtil videre er 135 børn og unge tilknyttet projektet. Flere børn og unge ender med at vælge flere forløb.
  • I Danmark vokser hver 5. barn op som pårørende til en alkoholiker, og en stor del af børn og unge får ikke den hjælp, de har brug for.
  • Læs mere om projektGIV på projektgiv.dk.

Presseinvitation

Arrangementet finder sted 1. november 2018 kl. 15-16 i Ishøj Idræts & Fritidscenter, hal 1, Vejledalen 17, 2635 Ishøj.

Pressen er velkommen til at deltage.

Kontakter

Anne Greiersen, projektleder for projektGIV, tlf. 53 60 12 34 eller aeg@greve.dk

 

Billeder

Den danske rapstjerne Sivas.
Den danske rapstjerne Sivas.
Download
Ishøj Idræts & Fritidscenter.
Ishøj Idræts & Fritidscenter.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum