PensionDanmark

Kommentar til regeringens udspil - Jobreformens fase II

Del

Kommentar fra adm. direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen.

”Pensionsopsparing er en hovedhjørnesten i dansk økonomi. Derfor er det glædeligt, at regeringen med pensionselementerne i udspillet sørger for, at det bedre skal kunne betale sig for alle at spare op til pension, uanset alder og indkomst.

Samspillet mellem de forskellige pensionselementer i udspillet sikrer forbedrede incitamenter for alle indkomstgrupper. Det er især godt, at udspillet sigter imod en skattemæssig ligestilling af løn, der udbetales, med løn, der spares op til pension, når pensionsindbetalinger bliver medregnet i grundlaget for beskæftigelsesfradrag. 

Fradragselementerne i regeringens udspil er et godt skridt på vejen, men vi vil anbefale, at de bliver yderligere målrettet de aldersgrupper og indkomstgrupper, der ikke har tilstrækkeligt gode incitamenter i dag," siger Torben Möger Pedersen.

Yderligere information

Kommunikations- og pressechef Ulrikke Ekelund, PensionDanmark, tlf: 2019 9238.

Information om PensionDanmark

PensionDanmark
PensionDanmark
Langelinie Alle 43
2100 København Ø

https://www.pension.dk/

Følg pressemeddelelser fra PensionDanmark

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra PensionDanmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum