Edition-S

Kommende uropførelser fra Edition·S

Del

Scenerne for klassisk og ny musik er mere end klar til et nyt år fyldt med koncerter og levende musik, og heldigvis er der en lang række opførelser at se frem til i Edition·S' kalender. Vi har samlet et katalog med udvalgte uropførelser og koncerter, som finder sted i januar - juni 2022 >>

I januar er både Christian Winther Christensen og Steingrímur Rohloff repræsenteret på Ultraschall festival i Berlin, to værker af Bára Gísladóttir er på programmet til Dark Music Days i Reykjavík, og Simon Steen-AndersenDouble Up bliver opført af Würzburg Philharmonic Orchestra.

I februar modtager Bára Gísladóttir Gladsaxe Musikpris og i den anledning uropføres hendes nye værk Hringla af Copenhagen Phil med Gísladóttir selv som solist. Ligeledes i februar uropføres Martin StauningIrrenschein for akkordeon og blokfløjte.

I marts kan man opleve to forskellige orkester-uropførelser af Steingrímur Rohloff og Randers Kammerokester uropfører Line TjørnhøjAngest. Den årlige PULSAR festival i København sætter scenen for den danske førsteopførelse af Simon Steen-Andersens enorme værk TRIO, som opføres af DR Symfoniorkestret, DR Big Band og DR Koncertkoret. Samme koncert præsenterer uropførelsen af Marcela LucatelliRGBW og Adrianna Kubica-CypekReflection Nebulae og en opførelse af Evagoras Solias ApokidisMorphes

I april uropfører SCENATET et nyt værk af James Black på årets SPOR Festival, i maj uropfører Aarhus Symfoniorkester Allan Gravgaard Madsens Concerto Grosso med JACK Quartet som solister, og når vi når frem til juni, er det tid til den danske førsteopførelse af Simon Steen-Andersens Walk the Walk, tre uropførelser til Hans-Henrik Nordstrøms 75 års fødselsdagskoncert og et nyt værk af Mette Nielsen, som bliver uropført af DR Vokalensemblet.

Find alle datoer, koncertsteder, links med mere her >>

Kontakter

Billeder

Links

Information om Edition-S

Edition-S
Edition-S
Worsaaesvej 19, 5
1972 Frederiksberg C

33 13 54 45https://edition-s.dk

Edition·S udgiver musik til den klassiske og eksperimenterende musikscene. Vi repræsenterer vores komponister gennem udgivelsen af partiturer og stemmer, elektroniske medier og grafiske formater samt håndtering af rettigheder og promotion. Musikken som udgives af Edition·S bliver opført over hele verden.