Klimarådet

Kommende analyse om lavbundsjorder d. 19. november

Del

I en kommende analyse dykker Klimarådet ned i potentialet ved udtagning og vådlægning af lavbundsjorder og anbefaler en række virkemidler til en effektiv vådlægning. Analysen er tilgængelig for journalister i klausuleret form fra tirsdag d. 17. november kl. 9.

Torsdag d. 19. november kl. 05.45 offentliggøres Klimarådets nye lavbundsanalyse.

En klausuleret analyse vil være tilgængelig for journalister fra tirsdag d. 17. november kl. 9. Journalister, der ønsker en klausuleret version af rapporten, bedes sende en mail med navn og medie til Klimarådets pressemail: presse@klimaraadet.dk .

I forbindelse med udgivelsen vil der være mulighed for interview med Klimarådet. For aftale om interview, kontakt venligst Klimarådets presseafdeling på presse@klimaraadet.dk eller på tlf.: 23 25 00 45.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Klimarådet

Klimarådet
Klimarådet
Nybrogade 2
1203 København K

https://klimaraadet.dk/

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske på en omkostningseffektiv måde, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde velfærd og udvikling.

Følg pressemeddelelser fra Klimarådet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimarådet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum