Klimarådet

Kommende analyse om lavbundsjorder d. 19. november

Del

I en kommende analyse dykker Klimarådet ned i potentialet ved udtagning og vådlægning af lavbundsjorder og anbefaler en række virkemidler til en effektiv vådlægning. Analysen er tilgængelig for journalister i klausuleret form fra tirsdag d. 17. november kl. 9.

Torsdag d. 19. november kl. 05.45 offentliggøres Klimarådets nye lavbundsanalyse.

En klausuleret analyse vil være tilgængelig for journalister fra tirsdag d. 17. november kl. 9. Journalister, der ønsker en klausuleret version af rapporten, bedes sende en mail med navn og medie til Klimarådets pressemail: presse@klimaraadet.dk .

I forbindelse med udgivelsen vil der være mulighed for interview med Klimarådet. For aftale om interview, kontakt venligst Klimarådets presseafdeling på presse@klimaraadet.dk eller på tlf.: 23 25 00 45.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Klimarådet

Klimarådet
Klimarådet
Nikolaj Plads 26, 2. sal
1067 København K

https://klimaraadet.dk/

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske på en omkostningseffektiv måde, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde velfærd og udvikling.

Følg pressemeddelelser fra Klimarådet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimarådet

Klimarådet gør status for dansk klimapolitik og kommer med anbefalinger til regeringens klimaindsats25.2.2022 10:30:00 CET | Pressemeddelelse

Der er de seneste år sket en betydelig fremdrift mod opfyldelse af 70-procentsmålet i 2030, men Klimarådet vurderer i sin årlige statusrapport, at regeringens klimaindsats trods fremdriften endnu ikke anskueliggør, at 70-procentsmålet i 2030 nås. Klimarådet har i sin vurdering bl.a. lagt vægt på, at der endnu ikke er fremlagt tilstrækkeligt konkretiserede strategier eller udspil for de resterende reduktioner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum