Molslinjen A/SMolslinjen A/S

Kombardo Expressen med jule-rekord

Del
Flere busser, flere afgange og flere passagerer end nogensinde. Sådan ser december ud for busselskabet Kombardo Expressen, som skal hente eksil-jyderne hjem til jul.
Det bliver en travl jul for både færger og busser. Særligt busturene på tværs af landet er blevet populære i julens rejsedage.
Det bliver en travl jul for både færger og busser. Særligt busturene på tværs af landet er blevet populære i julens rejsedage.

Kombardo Expressen blev oprettet som en enkelt hurtigrute mellem Aarhus og København. Molslinjen og Herning Turist gik sammen om ruten i 2017, og siden er det fælles busselskab vokset eksplosivt. Danskerne har for alvor taget fjernbusserne til sig, og det giver en rekord-december i et 2022, som også på alle andre parametre bliver det største i selskabets historie.

”Kombardo Expressen har haft en flot udvikling i sin korte levetid, og på trods af et tilbageslag og restriktioner under corona er antallet af busser og afgange nu det højeste nogensinde”, fortæller Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Kombardo Expressen har alle busser på hjul i december. I dagene fra den 21. til den 31. december kører busserne 1.449 afgange, og det forventes, at cirka 29.000 passagerer vil tage en bus på juleferie. I 2019 satte juleferien den hidtidige rekord med 23.213 passagerer.

Særligt i dag den 22. december og især i morgen den 23. december bliver de helt store rejsedage denne jul. Ronny Gasbjerg, direktør for Herning Turist lover forstærkninger, når afgangene begynder at melde udsolgt:

”Det gode ved busser er den store fleksibilitet, så når vi løber tør for sæder, kan vi flytte rundt og skaffe flere busser til de mest eftertragtede ruter”, siger Ronny Gasbjerg.

Langt de fleste af Kombardo Expressens afgange sender passagererne med Molslinjens færger mellem Odden og Aarhus. Her vil fire hurtigfærger sørge for turen over Kattegat.

”Som altid er op mod 70 procent af alle billetter i dagene op til jul fra Sjælland mod Jylland, og det er vores erfaring, at rigtigt mange unge bruger busserne som den billige og grønne rejseform, når de skal hjem på juleferie”, siger Jesper Skovgaard.

For 2022 forventer Kombardo Expressen, at 675.000 mennesker vil have taget en tur med en af selskabets busser, og det er flere end nogensinde.

Kontakter

Billeder

Det bliver en travl jul for både færger og busser. Særligt busturene på tværs af landet er blevet populære i julens rejsedage.
Det bliver en travl jul for både færger og busser. Særligt busturene på tværs af landet er blevet populære i julens rejsedage.
Download

Information om Molslinjen A/S

Molslinjen A/S
Molslinjen A/S
Færgevej 7A
8000 Aarhus C

https://www.molslinjen.dk/

Om Molslinjen:

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Med en flåde på 15 skibe driver selskabet i alt ni ruter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen og Samsølinjen. Tilsammen har færgerne mere end otte millioner gæster årligt. Ruterne Aarhus – Odden, Ebeltoft – Odden og Rønne – Ystad betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier. I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Randers, Aalborg, Holstebro, Herning, Silkeborg og Rønne samt en række andre jyske byer.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1000 medarbejdere. Mere info: www.molslinjen.dk

CSR: Molslinjen Commitment / Molslinjen Code of Conduct for Business Relationships.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum