Molslinjen A/S

Kombardo Expressen får egen app

Del

Nu kan du have din tur med Kombardo Expressen med i lommen. Kombardo Expressens nye app gør det nemt at bestille en tur med hurtigbussen, som på kort tid er blevet mange danskeres foretrukne rejseform, når de skal rejse mellem landsdelene.

Kort før Kombardo Expressen kan fejre sin to års fødselsdag, så bliver det nu endnu nemmere at tage den hurtige busforbindelse fra Aarhus, Aalborg eller Rønne mod København. En app til IOS er netop frigivet til de mange gæster, som er strømmet til hurtigbussen.

Med den nye app kan du booke eller ombooke din billet på alle Kombardo Expressens ruter, du kan tilføje ekstra bagage eller sikre dig, at du kommer til at sidde forrest i bussen eller ved siden af en rejsemakker.

”Kombardo Expressen er på ganske kort tid blevet en succes. Konceptet med bus og færge er blevet godt modtaget, og antallet af passagerer er hele tiden stigende”, forklarer Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Kombardo Expressen er et samarbejde mellem Herning Turist og Molslinjen. Første tur blev kørt mellem Aarhus og København i juli 2017, og siden er der kommet ruter til hovedstaden fra Aalborg og Rønne. Alle ruter er direkte kun med stop på færgerne over Kattegat eller Østersøen.

Hos Herning Turist er direktør Ronny Gasbjerg også glad for den nye app.

”Vores koncept er enkelt og derfor populært. Med denne app giver vi vores gæster nye og endnu bedre muligheder for at planlægge deres bustur til eller fra København, helt som de vil have den”, siger Ronny Gasbjerg.

App’en hedder ’KOMBARDO EXPRESSEN’ og findes til iOS i App Store. En version til Android er på vej senere på året.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Molslinjen A/S

Molslinjen A/S
Molslinjen A/S
Hveensgade 4
8000 Aarhus C

https://www.molslinjen.dk/

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Med en flåde på 15 skibe driver selskabet i alt ni ruter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen og Samsølinjen. Tilsammen har færgerne op mod otte millioner gæster årligt.

Ruterne Aarhus – Odden, Ebeltoft – Odden og Rønne – Ystad betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier.

I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Aalborg og Rønne.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1000 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum