Danske Vandværker

Kom til vandmesse i Roskilde

Del

Ingen kan overleve ret længe uden vand. Og at levere drikkevand til danskerne kræver konstant fokus på drift, lovgivning og udvikling, derfor samles knap 80 virksomheder fra vandbranchen fredag 26. januar 2018 i Roskilde Kongrescenter. Det er vigtigt, at danskerne kan blive ved med at tage rent vand i hanerne til en fornuftig pris som en selvfølge.

Rustfri rentvandsbeholder
Rustfri rentvandsbeholder

Drikkevandsområdet er i konstant udvikling, og det er meget vigtigt, at vandværkerne holder sig up to date med teknik, økonomi og lovgivning.

For at give vandværker og leverandører mulighed for at udveksle nyeste viden arrangerer brancheforeningen Danske Vandværker messe for virksomheder, som leverer teknik og rådgivning til vandforsyningerne. Virksomhederne står klar til at vise deres produkter frem, og der bliver en masse at se på og høre om, for hver en centimeter i hallen er fyldt ud med isenkram som målere, ventiler, pumper og meget mere.

Foredrag på messen

De mange vandværksfolk får også adgang til en maggiterning af viden, da nogle af branchens førende leverandører i korte og intensive foredrag på omkring 20 minutter stiller skarpt på deres nyeste løsninger. Emner for foredragene spænder lige fra blødgøring af vand til, hvordan vandværket skal håndtere den nye bekendtgørelse om, at vandprøver skal tages helt fremme ved forbrugeren taphane.

Tid og sted:

Fredag 26. januar 2018 fra 09.00 til 16.00.
Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde

Du kan læse mere om messen på danskevv.dk.

Kontakt:
Danske Vandværkers messe er kun åbne for medlemmer, men pressen er selvfølgelig meget velkommen. Er der spørgsmål til arrangementet, så kontakt: pressemedarbejder Dorthe G. Rasmussen, mobil 2670 7106, mail: dr@danskevv.dk.

Danske Vandværker er den eneste brancheforening, der alene koncentrerer sig om den danske drikkevandsforsyning.

Nøgleord

Kontakter

Dorthe G. Rasmussen, pressemedarbejder
Mobil 26 70 71 06

Billeder

Rustfri rentvandsbeholder
Rustfri rentvandsbeholder
Download

Information om Danske Vandværker

Danske Vandværker
Danske Vandværker
Solrød Center 20 C
2680 Solrød Strand

56 14 42 42http://www.danskevv.dk

Danske Vandværker er brancheforening for landets vandværker. Medlemsskaren tæller også vandbranchens industri og leverandører. Danske Vandværker er den eneste brancheforening, som alene koncentrerer sig om forsyning af drikkevand.

Følg pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Vandværker

En rigtig god dag for de forbrugerejede vandværker22.11.2018 15:21:33 CETPressemeddelelse

Politikerne på Christiansborg har netop indgået et bredt forlig om, at vandværker, som udleder mindre end 800.000 kubikmeter vand, ikke behøver at være omfattet af de økonomiske rammer i vandsektorloven. Det betyder mindre bureaukrati og færre omkostninger på vandværkerne. Da forsyningssikkerheden er altafgørende, skal vandværkerne dog stadig være omfattet af performance benchmarkingen, som blandt andet viser, hvor godt vandværket drives.

Det lysner for beskyttelsen af de boringsnære områder24.8.2018 13:46:01 CESTPressemeddelelse

I går, torsdag 23. august, var der samråd i Miljø- og Fødevareudvalget. Emnet var de mange pesticider, som er fundet i vores grundvand i den seneste tid. Danske Vandværker arbejder for et fuld stop for brug af pesticider i de boringsnære beskyttelsesområder. Nu ser det ud til, at det arbejde bærer frugt, da miljøminister Jakob Ellemann-Jensen under samrådet sagde, at han er åben for at indføre stramninger på pesticidområdet til gavn for drikkevandet.

Fuld stop for brug af pesticider i BNBO’erne23.8.2018 05:30:00 CESTPressemeddelelse

Når Miljø- og Fødevareudvalget på samrådet i dag den 23. august sætter pesticider på menuen, er budskabet fra Danske Vandværker krystal klart: Danskerne skal kunne blive ved med at tappe sig et rent glas vand fra hanen. I lyset af den seneste tids mange fund af pesticider er det på tide at stoppe med at bruge sprøjtemidler i de boringsnære områder og få sat turbo på overvågningen af vores grundvand.