Danske Vandværker

Kom til vandmesse i Roskilde

Del

Ingen kan overleve ret længe uden vand. Og at levere drikkevand til danskerne kræver konstant fokus på drift, lovgivning og udvikling, derfor samles knap 80 virksomheder fra vandbranchen fredag 26. januar 2018 i Roskilde Kongrescenter. Det er vigtigt, at danskerne kan blive ved med at tage rent vand i hanerne til en fornuftig pris som en selvfølge.

Rustfri rentvandsbeholder
Rustfri rentvandsbeholder

Drikkevandsområdet er i konstant udvikling, og det er meget vigtigt, at vandværkerne holder sig up to date med teknik, økonomi og lovgivning.

For at give vandværker og leverandører mulighed for at udveksle nyeste viden arrangerer brancheforeningen Danske Vandværker messe for virksomheder, som leverer teknik og rådgivning til vandforsyningerne. Virksomhederne står klar til at vise deres produkter frem, og der bliver en masse at se på og høre om, for hver en centimeter i hallen er fyldt ud med isenkram som målere, ventiler, pumper og meget mere.

Foredrag på messen

De mange vandværksfolk får også adgang til en maggiterning af viden, da nogle af branchens førende leverandører i korte og intensive foredrag på omkring 20 minutter stiller skarpt på deres nyeste løsninger. Emner for foredragene spænder lige fra blødgøring af vand til, hvordan vandværket skal håndtere den nye bekendtgørelse om, at vandprøver skal tages helt fremme ved forbrugeren taphane.

Tid og sted:

Fredag 26. januar 2018 fra 09.00 til 16.00.
Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde

Du kan læse mere om messen på danskevv.dk.

Kontakt:
Danske Vandværkers messe er kun åbne for medlemmer, men pressen er selvfølgelig meget velkommen. Er der spørgsmål til arrangementet, så kontakt: pressemedarbejder Dorthe G. Rasmussen, mobil 2670 7106, mail: dr@danskevv.dk.

Danske Vandværker er den eneste brancheforening, der alene koncentrerer sig om den danske drikkevandsforsyning.

Nøgleord

Kontakter

Dorthe G. Rasmussen, pressemedarbejder
Mobil 26 70 71 06

Billeder

Rustfri rentvandsbeholder
Rustfri rentvandsbeholder
Download

Information om Danske Vandværker

Danske Vandværker
Danske Vandværker
Solrød Center 22 C
2680 Solrød Strand

56 14 42 42http://www.danskevv.dk

Danske Vandværker er brancheforening for landets vandværker. Medlemsskaren tæller også vandbranchens industri og leverandører. Danske Vandværker er den eneste brancheforening, som alene koncentrerer sig om forsyning af drikkevand.

Følg pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Det lysner for beskyttelsen af de boringsnære områder24.8.2018 13:46pressemeddelelse

I går, torsdag 23. august, var der samråd i Miljø- og Fødevareudvalget. Emnet var de mange pesticider, som er fundet i vores grundvand i den seneste tid. Danske Vandværker arbejder for et fuld stop for brug af pesticider i de boringsnære beskyttelsesområder. Nu ser det ud til, at det arbejde bærer frugt, da miljøminister Jakob Ellemann-Jensen under samrådet sagde, at han er åben for at indføre stramninger på pesticidområdet til gavn for drikkevandet.

Cyberhysteri – ingen grund til nervøsitet for det danske drikkevand20.7.2018 13:23pressemeddelelse

At de danske vandværker ikke er omfattet af regeringens nye cyberstrategi skaber ingen bekymring hos Danske Vandværker, der med sine knap 2.000 medlemmer leverer næsten hvert andet glas drikkevand til danskerne. Vandværkernes evne til at forsyne borgerne med drikkevand er ikke truet af cyberkriminelle, som det ellers fremgår af Jyllands-Posten i dag fredag. Her fremføres det blandt andet, at fordi nogle it-hackere har skaffet sig adgang til et vandværks SCADA-styresystem, vil det udgøre en trussel mod danskernes drikkevandsforsyning. Dette vil kun medføre et midlertidigt stop eller en uregelmæssighed i vandforsyningen, der straks vil blive opdaget og rapporteret til vandværket.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum