Landdistrikternes Fællesråd

Kom til møde i Netværk for Landdistriktskoordinatorer

Del

Arbejder du med landdistriktsudvikling, og ønsker du at få ny viden og inspiration til udvikling af landdistrikterne i kommunen, så tilmeld dig næste møde i Netværk for Landdistriktskoordinatorer den 19. marts 2020 i Tønder Kommune.

Kom til årets første møde i Netværk for Landdistriktskoordinatorer.
Kom til årets første møde i Netværk for Landdistriktskoordinatorer.

KL og Landdistrikternes Fællesråd har dannet det fælles netværk; Netværk for Landdistriktskoordinatorer, gennem hvilket kommunale medarbejdere kan dele viden og få inspiration til arbejdet med landdistriktsudvikling.

Årets første møde finder sted i Tønder Kommune den 19. marts 2020 på adressen Storegade 46-48, 6780 Skærbæk. På mødet i Tønder Kommune vil deltagerne blive præsenteret for kommunens mange tiltag i forbindelse med Genforeningen, ligesom Tønder Kommunes Landdistrikts- og bosætningsudvalg vil holde et oplæg om udvalgets fokusområder - særligt tilflytterhuse og demokratisk legitimitet. Derudover bliver deltagerne kastet ud i en netværks-gruppeøvelse om LUP’ere og en workshop med organisationen Ingerfair, der arbejder med ledelse og organisering af frivillige.

Det er stadig muligt at komme med til netværksmødet i Tønder, men tilmelding er nødvendig. Du kan tilmelde dig her. Prisen for tilmelding dækker alle årets tre netværksmøder for to deltagere, så tag din landdistriktsinteresserede kollega med under armen!

Program den 19. marts 2020

9.15 – 9.45: Ankomst og let morgenmad

9.45 – 10.00: Godmorgen og netværket rundt v/KL & LDF

10.00 – 10.30: Genforeningen – kort snak om de mange tiltag i kommunen + rundvisning i Kunstnerhuset.

10.30 – 11.30: Netværks-gruppeøvelse om LUP’er

11.30 – 12.15: Frokost

12.15 – 12:45: Oplæg om Tønder Kommunes Landdistrikts- og bosætningsudvalgets fokusområder (tilflytterhuse og demokratisk legitimitet)

12.45 – 14.45: Workshop med Ingerfair

14.45 – 15.00: Opsamling, cliff hangers og tak for i dag v/KL & LDF

Fakta: Netværk for Landdistriktskoordinatorer

Kommunernes netværk for landdistriktskoordinatorer henvender sig til kommunernes landdistriktskoordinatorer eller de centrale medarbejdere i forvaltningen, som varetager landdistriktsudviklingen. Netværket er en faglig ramme, der skal give deltagerne adgang til at opbygge viden, nye kompetencer og netværk med kollegaer i andre kommuner såvel som hos andre relevante aktører, der arbejder med landdistriktsudvikling.

Nøgleord

Kontakter

Eva Østergaard, kommunikations- og pressekonsulent i Landdistrikternes Fællesråd, tlf. 53 85 01 36, mail: eoe@landdistrikterne.dk

Billeder

Kom til årets første møde i Netværk for Landdistriktskoordinatorer.
Kom til årets første møde i Netværk for Landdistriktskoordinatorer.
Download

Information om Landdistrikternes Fællesråd

Landdistrikternes Fællesråd
Landdistrikternes Fællesråd
Rådhusgade 100
8300 Odder

61 313 636http://www.landdistrikterne.dk

Landdistrikternes Fællesråd er en partipolitisk neutral interesseorganisation, der arbejder for at skabe bedre rammevilkår for landdistrikter og yderområder i Danmark.

Vi tæller 55 kommuner og tre regioner, der tilsammen repræsenterer over 2,8 millioner danskere. Medlemmerne er tillige en række landsdækkende organisationer, de lokale aktionsgrupper samt et større antal landsbyer og landdistriktsråd.

Følg pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum