Ishøj Kommune

Kom til intimkoncert med talentfuld singer/songwriter

Del

Onsdag den 27. marts kl. 19.30 danner KULTURIUM Musikteaters 50/50-scene rammen for en intimkoncert med Virgo Son i Ishøj

Virgo Son - alias Mikkel Henriksen - er en dansk singer/songwriter på blot 22 år. Han har rødderne solidt plantet i den klassiske songwriter-genre, og hans guitar elsker at blive udfordret med soloer og 60’er rock.

Så der er garanti for god underholdning og catchy tekster, når den 22-årige musiker fra Slagelse er på scenen.

Succes fra Tønder til Berlin

Virgo Son udgav sit første album, 'Set Me Free', i efteråret 2018. Udgivelsen fulgte op på den succesrige EP 'Sustainable', der på blot en måned opnåede 10.000 afspilninger på Spotify.

Han er allerede nået over landets grænser med afspilninger i britisk radio og shows i Berlin. Herhjemme har han blandt andet omtrådt på Tønder Festival og været support på Natasja Lee Dickinsons turné.

Intim koncert for 50 kr.

50/50-konceptet bygger på et enkelt dogme: 50 pladser, 50 kroner. Kunstnerne spiller to sæt så akustisk som muligt i en intim og uformel opsætning, hvor der også er plads til at fortælle historier og få afprøvet nyt materiale.

Billetkøb

Køb din billet på ticketmaster.dk eller i KULTURIUM Musikteater, Ishøj Østergade 28. Billetterne koster 50 kr. eksklusiv gebyr.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum