Ishøj Kommune

Kom til intim koncert med The Victim

Del

Onsdag den 10. oktober kl. 19.30 kan du få en guidet tur gennem følelsesregistreret, når The Victim giver 50/50-koncert i Ishøj Kultur Café

Med sin guitar, sin stemme og en parade af hjerteskærende tekster har The Victims følelsesladede koncerter efterladt publikum i Danmark mundlamt.

Nu kan du mærke oplevelsen på egen krop, når manden bag The Victim, den 27-årige sanger og sangskriver Kenneth Nefling, giver en intim 50/50-koncert i Ishøj Kultur Café.

50/50-koncerterne er nogle af Ishøj Kultur Cafés mest populære arrangementer, og konceptet er enkelt: 50 pladser, 50 kroner. Koncerten bliver afholdt i en intim og uformel opsætning, hvor kunstneren er i øjenhøjde med publikum.

Personlige og stærke sange

The Victims stærke og følelsesladede sange er udsprunget af sangerens egne, personlige erfaringer. Efter et brud med kærligheden, hvor depression og angst tog over og førte til et forløb på psykiatrisk hospital, var musikken det eneste holdepunkt.

Det førte til en stærk og meget personlig EP, som The Victim turnerede med i Danmark og Irland. Turen til Irland gav ny inspiration til at skrive sangene til EP’en Letting Go, som handler om kærlighed, depression, længsel, og om hvordan livet kan ændres på et splitsekund.

Billetkøb

Køb din billet på ticketmaster.dk eller i Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28. Billetterne koster 50 kr. (+ 5 kr. i gebyr)

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum