Ishøj Kommune

Kom til gratis jazzevent i Kulturium Musikteater

Del

Søndag den 28. juni inviterer Kulturium Musikteater i Ishøj til gratis event med jazzfilm og introduktion til jazzsæsonen efterår 2020

Basement Jazzband.
Basement Jazzband.

Fredag den 8. november 2019 fejrede Basement Jazzband 25-års jubilæum med et brag af en udsolgt koncert i Kulturium Musikteater. Lydmand i Kulturium Musikteater, Jørgen Bo Behrensdorff, og hans team på Park Film forevigede koncerten, der havde en række gæstemusikere på scenen igennem koncerten. Du har nu mulighed for at opleve eller genopleve denne koncert, når Kulturium Musikteater viser den på biografskærmen. Inden koncerten vil der blive vist jazzvideoer, så kom i god tid.

Der er før og efter koncerten mulighed for at købe billetter til efterårets mange jazzsøndagskoncerter, og de mange andre oplevelser Kulturium Musikteater har på programmet.

Gratis adgang, men husk billet

Der er gratis adgang, men du skal have en billet, så musikteatret er sikre på at kunne overholde myndighedernes vejledninger for sikker afholdelse af koncerter. Salsopstilling er ved caféborde. Er I et selskab, der ønsker at sidde samlet, skal billetterne hentes samlet. Billetterne kan hentes via kulturium.dk og i Kulturium Musikteater, så længe lager haves.

Du kommer gratis til alle jazzsøndagskoncerter med Guld- og Sølvkort. Kort købt til 2020-sæson gælder også i 2021-sæson.

Dagens program

13.00: Dørene og baren åbner.
13.30: Intro til filmen og præsentation af efterårets program v. Sven Levandowsky
13.40 "Basement Jazzband Live At Kulturium" filmen vises.
16.00 Tak for i dag samt salg af billetter og Guld/Sølvkort.

Kontakter

Anders Lassen, musikbooker i Kulturium Musikteater, andla@ishoj.dk

 

Billeder

Basement Jazzband.
Basement Jazzband.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum