Ishøj Kommune

Kom til glad, skæv og finurlig popkoncert

Del

Onsdag den 14. november kl. 19.30 giver den tidligere Ishøj MGK-studerende og radiohit-stjerne Louise Dubiel koncert på 50/50-scenen i Ishøj Kultur Café. Kom med til en intim koncert med plads til 50 publikummer og billetter til en flad 50’er

Louise Dubiel.
Louise Dubiel.

Louise Dubiel slog sit talent fast med radiohittet ’Forpulet Perfekt’, som også gik under navnet ’Søde søde Jakob’. Nu kan du opleve hende på Ishøj Kultur Cafés 50/50-scene, som hun sidst gæstede i 2016. Hendes musik er blevet sammenlignet med Sys Bjerres, og hendes tekster er enkle og omhandler ofte hverdagssituationer tilsat en god gang kækhed. Selv kalder Dubiel sin musik for glad og skæv pop med finurlige tekster på dansk.

Fra Ishøj MGK til verdens største pladeselskab

Louise Dubiel er oprindeligt fra Vesterbro i København, men har tidligere gået på Ishøj MGK (Musikalsk Grundkursus). I løbet af sit relativt korte liv, har Dubiel været rundt i alskens hjørner og kanter af musikbranchen.

Hun har deltaget i adskillige talentprogrammer som Elsk Mig i Nat, Talent 2009 og X Factor, og har blandt andet udgivet musik på verdens største pladeselskab, Universal. Og så har hun har varmet op for navne som Rasmus Seebach, Anne Linnet, Medina og Turboweekend.

Billetkøb

Du kan købe billetter på ticketmaster.dk eller i Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28. Billetterne koster 50 kr. i forsalg.

Kontakter

Ishøj Kultur Café, tlf. 43 54 55 11

Billeder

Louise Dubiel.
Louise Dubiel.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum