VIA University College

Kom til Forskningens Døgn på VIA Campus Aarhus C

Del

Til Forskningens Døgn 2019 tirsdag den 30. april på Campus C kombinerer vi forskningsoplæg i topklasse med nogle uhøjtidelige og hyggelige rammer.

Vi har droppet den klassiske forelæsning i et auditorium og bringer i stedet forskningen helt ind i epicenteret på vores campus, nemlig kantineområdet og atriet.

Her kan du komme og høre spændende forsknings-oplæg og interviews alt imens du nyder en forfriskning og lytter til tonerne fra en DJ, som sætter en behagelig loungestemning i pauserne.

Til slut i programmet kåres vinderen af Innovationsprisen 2019, som er en årlig konkurrence for alle landets studerende på videregående uddannelser.

Alle arrangementer er åbne for alle, og det er gratis at deltage.

Når det officielle program er slut, åbner Cerescaféen dørene til Forskning og Fadøl.

Kontaktperson
Louise Kornum
Tlf.: 87 55 17 44
korn@via.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 19.000 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder over 40 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Fonden for Entreprenørskab har i 2019 tildelt VIA prisen som Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution fordi innovation og entreprenørskab er en fast del af alle VIAs uddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum