Ishøj Kommune

Kom til børneteater i Ishøj

Del

Nu starter en ny sæson i Kulturium Musikteater i Ishøj spækket med arrangementer – bl.a. har Kulturium masser af børneteater på programmet, og sæsonen starter med forestillingen ”Som søstre vi dele…” den 28. august kl. 13

Det Lille Verdensteater besøger Kulturium med denne skønne nærværende og medrivende forestilling fortalt i stort kropssprog og med latter og små gib.

Vi møder søstrene Alice og Nelly, som mødes efter mange års adskillelse. De skal nu dele mormors ting. Mormor har samlet det, som hun vidste, betød noget særligt for søstrene i deres barndom. I en rabalderfarce åbner pakken døren til erindringer om eventyr og historier på godt og ondt - og ikke mindst til genforening.

Forestillingen henvender sig til børn mellem 4 og 10 år og varer ca. 60 minutter.

Billetter koster 25 kr. for børn og 50 kr. for voksne. Gratis for medlemmer af Girafklubben og rabat til deres medfølgende voksne. Billetsalg på kulturium.dk

Kontakter

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum