Ishøj Kommune

Kom til børneteater i Ishøj

Del

Børnene skal også nyde godt af, at kulturlivet er åbnet igen. I Kulturium Musikteater i Ishøj kan du opleve teaterforestillingen ”En hel er en halv og to kvarte” den 26. juni kl. 13

Forestillingen henvender sig til børn fra fem år og deres forældre og er en musikalsk og fysisk forestilling om at være delebarn.

Forestillingen handler om at flytte frem og tilbage og bære på tung bagage, blive glemt og glemme, have hjemve og være to steder på én gang. Og om hvordan svømmetøjet bare altid ligger hos den forkerte. Den handler også om ekstra søskende, store familier og masser af mennesker at holde af.

Store byggeklodser

Med brug af musik og dans og en scenografi, der kan bygges op og kollapse som store byggeklodser, forstørrer, forvrænger og nuancerer forestillingen, hvordan det opleves at leve i flere familier og hjem. For hvordan forbliver man hel, når alt er delt op i halve og kvarte?

Billetter koster 25 kr. for bøn og 50 kr. for voksne. Gratis for medlemmer af Girafklubben og rabat til deres medfølgende voksne. Billetsalg på kulturium.dk.

Kontakter

Kulturium Musikteater og Biograf: tlf. 61 93 64 30 / 43 54 55 11

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum