Lolland Kommune

Kom til borgermøde om områdefornyelse i Rødbyhavn

Del

Hvad skal der til for at udvikle Rødbyhavn og gøre byen attraktiv for både lokalbefolkning og turister? Det kan du være med til at debattere og komme med forslag til på et borgermøde tirsdag den 20. juni kl. 17.30-20.30. Borgermødet finder sted hos E.ON, Vestre Kaj 6, 4970 Rødby, og alle er velkomne.

Lolland Kommune har fået tildelt en reservation af statslig støtte på 1,2 mio.kr. til områdefornyelse i Rødbyhavn, som kommunen bidrager med yderligere 2,4 mio. kr. til over en femårig periode.

Inden midlerne kan frigives, skal Lolland Kommune i samarbejde med områdets beboere og interessenter udarbejde et program for områdefornyelsen. Et program er den plan, der tegner de overordnede linjer for de næste fem års arbejde. Den beskriver de temaer og projekter, som områdefornyelsen efterfølgende skal arbejde videre med for at skabe endnu bedre rammer for livet i Rødbyhavn.

Derfor inviterer Lolland Kommune nu alle, som bor, arbejder eller færdes i Rødbyhavn til et borgermøde, hvor der bliver lejlighed til at drøfte og komme med forslag til, hvordan områdefornyelsen kan bidrage til udviklingen af Rødbyhavn i de kommende fem år. Og mulighederne er mange. Der kan for eksempel arbejdes med at skabe flere aktivitetsmuligheder og opholdssteder, øge tryghed på veje og cykelstier, forbedre og forskønne byens gaderum, udvikle og synliggøre Rødbyhavn som et attraktivt mål for turister og meget mere.

Den overordnede målsætning for områdefornyelsen er at udvikle Rødbyhavn som en velfungerende hverdagsby og styrke byens karakter som et levende og attraktivt turistområde, samt udnytte de potentialer, der er i byens beliggenhed tæt på natur og vand. Formålet er også at forbedre grundlaget for det lokale erhverv og foreningsliv samt skabe et bymiljø med plads til aktiviteter og ophold.

Tid: tirsdag den 20. juni 2017 kl. 17.30-20.30
Sted: E.ON, Vestre Kaj 6, 4970 Rødby.
Tilmelding: Alle er velkomne, men af hensyn til forplejning er det nødvendigt at tilmelde sig på forhånd til projektleder Sara Deis-Christensen på telefon 24 41 77 09 eller mail: sade@lolland.dk.

Formanden for Klima-, Miljø- ogTeknikudvalget, Henrik Høegh, indleder mødet, og der vil være let forplejning i form af vådt og tørt. 

Nøgleord

Kontakter

Sara Deis-Christensen
Projektleder
Tlf. 24 41 77 09
Mail: sade@lolland.dk.

Billeder

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ekstra mulighed for at søge midler fra Grøn Ordning til lokale projekter18.9.2017 05:00pressemeddelelse

Energistyrelsen har meddelt, at der er udsendt forslag til lov om ændring af statstilskud til Grøn Ordning. Det betyder, at der kun kan gives tilsagn om tilskud til og med 20. februar 2018. Efter første ansøgningsrunde tidligere på året er der en restpulje for nettilsluttede vindmøller, og derfor bliver der nu åbnet op for en ekstra ansøgningsrunde. Ansøgere, som ikke fik tilskud i første omgang, vil blive vurderet igen, ligesom der er mulighed for at søge om tilskud til nye projekter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum