Lolland Kommune

Kom til borgermøde om områdefornyelse i Rødbyhavn

Del

Hvad skal der til for at udvikle Rødbyhavn og gøre byen attraktiv for både lokalbefolkning og turister? Det kan du være med til at debattere og komme med forslag til på et borgermøde tirsdag den 20. juni kl. 17.30-20.30. Borgermødet finder sted hos E.ON, Vestre Kaj 6, 4970 Rødby, og alle er velkomne.

Lolland Kommune har fået tildelt en reservation af statslig støtte på 1,2 mio.kr. til områdefornyelse i Rødbyhavn, som kommunen bidrager med yderligere 2,4 mio. kr. til over en femårig periode.

Inden midlerne kan frigives, skal Lolland Kommune i samarbejde med områdets beboere og interessenter udarbejde et program for områdefornyelsen. Et program er den plan, der tegner de overordnede linjer for de næste fem års arbejde. Den beskriver de temaer og projekter, som områdefornyelsen efterfølgende skal arbejde videre med for at skabe endnu bedre rammer for livet i Rødbyhavn.

Derfor inviterer Lolland Kommune nu alle, som bor, arbejder eller færdes i Rødbyhavn til et borgermøde, hvor der bliver lejlighed til at drøfte og komme med forslag til, hvordan områdefornyelsen kan bidrage til udviklingen af Rødbyhavn i de kommende fem år. Og mulighederne er mange. Der kan for eksempel arbejdes med at skabe flere aktivitetsmuligheder og opholdssteder, øge tryghed på veje og cykelstier, forbedre og forskønne byens gaderum, udvikle og synliggøre Rødbyhavn som et attraktivt mål for turister og meget mere.

Den overordnede målsætning for områdefornyelsen er at udvikle Rødbyhavn som en velfungerende hverdagsby og styrke byens karakter som et levende og attraktivt turistområde, samt udnytte de potentialer, der er i byens beliggenhed tæt på natur og vand. Formålet er også at forbedre grundlaget for det lokale erhverv og foreningsliv samt skabe et bymiljø med plads til aktiviteter og ophold.

Tid: tirsdag den 20. juni 2017 kl. 17.30-20.30
Sted: E.ON, Vestre Kaj 6, 4970 Rødby.
Tilmelding: Alle er velkomne, men af hensyn til forplejning er det nødvendigt at tilmelde sig på forhånd til projektleder Sara Deis-Christensen på telefon 24 41 77 09 eller mail: sade@lolland.dk.

Formanden for Klima-, Miljø- ogTeknikudvalget, Henrik Høegh, indleder mødet, og der vil være let forplejning i form af vådt og tørt. 

Nøgleord

Kontakter

Sara Deis-Christensen
Projektleder
Tlf. 24 41 77 09
Mail: sade@lolland.dk.

Billeder

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Flere pædagoger til daginstitutioner i Lolland Kommune13.9.2018 06:10pressemeddelelse

Socialstyrelsen har tildelt Lolland Kommune 16,9 millioner kr. til arbejdet med den tidlige indsats i fem af kommunens daginstitutioner. Midlerne går til at ansætte flere pædagoger med henblik på at styrke børnenes trivsel og udvikling. Med de ekstra hænder bliver der flere og bedre muligheder for at arbejde med børnene i mindre grupper, og børnene vil opleve mere voksenkontakt og nærvær i dagligdagen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum