Lolland Kommune

Kom til borgermøde om ny kommuneplan

Del

Forslaget til Lolland Kommunes kommuneplan for 2017-2029 med tilhørende miljørapport er i høring frem til og med 3. maj 2017. På et borgermøde i Lalandia 6. april kl. 17.00-19.30 bliver forslaget præsenteret og efterfølgende drøftet i temagrupper.

Alle interesserede er velkomne til at deltage i borgermødet, hvor der både er mulighed for at høre om forslaget til en ny kommuneplan og selv bidrage med bemærkninger til indholdet.

Program:

  • Velkomst v. borgmester Holger Schou Rasmussen
  • Overordnet præsentation af Forslag til Kommuneplan 2017-2029
  • Temagrupper - Der er tre runder med temagrupper med pauser imellem

I grupperne bliver der arbejdet med følgende temaer:

  • Helhedsplanen for området Holeby til Rødbyhavn. Herunder ny station, motorsportsbanen Danmarksringen, erhvervsområder, boligområder, besøgscenter, rekreativt grønt bånd mv. i området.

  • Turisme og udvikling. Herunder kigges der også på erhvervs- og boligudviklingsmuligheder samt infrastruktur.

  • Landskab og kulturarv. Herunder kigges der også på skovrejsningsområder, naturområder og særligt værdifulde jordbrugsområder.

I hver temagruppe vil der først være en præsentation af temaet. Herefter er der mulighed for at stille spørgsmål og komme med forslag til ændringer.


Tid: Torsdag 6. april 2017 kl. 17-19.30
Sted: Lalandia Centret 1, 4970 Rødby

Tilmelding
senest 30. marts
Af hensyn til forplejning er det nødvendigt at tilmelde sig borgermødet senest den 30. marts. Tilmeldingen skal ske via: www.lolland.dk/kommuneplan_borgermoede.

Om forslaget til Kommuneplanen
Forslaget til en ny kommuneplan findes i papirformat på kommunens biblioteker, men er ellers en digital kommuneplan. Den kan ses på www.lolland.dk/kommuneplan

Forslaget er i høring frem til og med 3. maj 2017. I høringsperioden har borgere, interesseorganisationer, virksomheder og andre myndigheder mv. mulighed for at komme med indsigelser eller ændringsforslag til kommuneplanforslaget. Bemærkninger, kommentarer og indsigelser skal indsendes digitalt ved hjælp af funktionen "Din Kommentar", der findes øverst på alle siderne.

De indkomne høringssvar og bemærkninger vil blive vurderet, og samlet i en tilhørende hvidbog, som offentliggøres til orientering, og som skal danne grundlag for Lolland Kommunes beslutning om eventuelle ændringer inden den endelige politiske vedtagelse af Kommuneplanen.

Kontakter

Magnus Klamer Jørgensen
Projektleder Kommuneplan 2017-2029
Tlf. 54 67 66 06
Mail: makj@lolland.dk

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Lolland Kommune byder statslige arbejdspladser velkommen hjem17.1.2018 13:56pressemeddelelse

111 statslige arbejdspladser kommer tilbage til Lolland. 80 arbejdspladser placeres i Nakskov i form af Nota, Nationalbiblioteket for mennesker med læsevanskeligheder, og 31 placeres i Maribo i form af dele af Vurderingsstyrelsen under Skatteministeriet. Det er resultatet efter, at regeringen i dag har annonceret udflytningen af 4.000 statslige arbejdspladser til provinsen, og det er et resultat, som bliver godt modtaget i Lolland Kommune.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum