Billund Kommune

Kom til åbningsreception på Skibet i Sdr. Omme

Del

Skibet, et nyt psykiatrisk afklaringstilbud i Sdr. Omme, blev åbnet i januar. Nu er coronarestriktionerne væk, og derfor inviteres borgere, naboer, samarbejdspartnere og øvrige interesserede til åbningsreception torsdag den 31. marts.

Nu kan man komme til åbningsreception på Skibet i Sdr. Omme.

Skibet, der er et psykiatrisk afklaringstilbud, åbnede i januar i år. Nu hvor restriktionerne er fortid, inviteres alle borgere, naboer, samarbejdspartnere og øvrige interesserede til kombineret informationsmøde og åbningsreception.

Det sker torsdag den 31. marts kl. 16.30-18.30 på Rahbæksvej 18, 7260 Sdr. Omme.

Skibet er et psykiatrisk afklaringstilbud, hvor borgere med blandt andet somatiske, psykiske og sociale udfordringer man kan bo i en midlertidig periode, når der er usikkerhed i forhold til hvilke indsatser, der bedst kan hjælpe borgerne fremadrettet. Tilbuddet vil have fokus på at støtte borgerne i at mestre mest mulig selv med mindst mulig indgriben efterfølgende.

Tilbuddet er helt nyåbnet i januar 2022 og bliver løbende udvidet til at indeholde 8 pladser fordelt på henholdsvis 6 afklarende pladser og 2 akutpladser. Tilbuddet ligger i forlængelse af Sdr. Omme Plejecenter, hvor der er faste plejeboliger og handicapaflastningsboliger.

På dagen vil chef for Voksenstøtteområdet Pia Mejborn samt de to ledere af Skibet Linette Christensen og Betina Lauth Andersen fortælle mere om stedet og rejsen mod at gøre tilbuddet til virkelighed. Bagefter vil der være lidt godt til ganen.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum