Ishøj Kommune

Kom til Åbent Hus på Ishøj Kulturskole

Del

Kig forbi til Åbent Hus lørdag den 26. maj kl. 11-13.30 og oplev, hvad Ishøj Kulturskole kan tilbyde i næste sæson

Hele huset vil boble af musik og kreativitet, når Kulturskolen i Ishøj byder inden for til Åbent Hus.

Kom ind og mød lærerne, få en snak om undervisningen, prøv instrumenter og få gode råd til hvilket instrument eller hold, der passer til dig eller dit barn.

I løbet af arrangementet – fra kl. 11 til 12.15 – vil elever og lærere optræde med musik og dans i Kulturskolens Festsal. Her vil Kulturskolens Blæserteam og lærerband spille, og de besøgende kan opleve musik og dans med SFO-børn fra Ishøjs skoler.

Tilmelding på stedet

Kom godt rundt i alle lokalerne og hold øjne og ører åbne – der er præmier til de, som kan svare på spørgsmålene i Kulturskolens Musikquiz.

Kulturskolen har netop åbnet for tilmelding til næste sæsons undervisning for børn, unge og voksne. Til Åbent Hus vil der være mulighed for at tilmelde sig på stedet og hjælp til valg af instrument eller undervisningshold.

 Se de mange undervisningsfag på Kulturskolens hjemmeside www.ishojkulturskole.dk.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum