VIA University College

Kom til Åbent Hus på Campus Viborg

Del

Tirsdag den 12. juni kl. 19.00-21.00 holder Campus Viborg Åbent Hus, hvor du kan besøge VIAs uddannelser.

Overvejer du at søge en videregående uddannelse? Og er du i tvivl om, hvilken det skal være?

Så grib chancen og besøg uddannelserne, når de holder Åbent Hus. Forældre og venner er velkomne til at tage med på en lytter. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Til Åbent Hus på Campus Viborg tirsdag den 12. juni kl. 19.00-21.00 kan du møde nogle af de nuværende studerende og få en snak med dem om livet som studerende.

Hver uddannelse vil være repræsenteret med en workshop, hvor du kan se og afprøve elementer fra uddannelsen. Her vil studerende give dig et blik ind i studiet og fortælle om hvordan det er, at være studerende på Campus Viborg – i og uden for undervisningslokalerne!


Søg ind i kvote 1 senest 5. juli
Der er også mulighed for at stille spørgsmål om adgangskrav og optagelse til Studievalg, der vil være til stede på Campus Viborg denne aften.

Næste ansøgningsfrist til de videregående uddannelser er 5. juli kl. 12.00 gennem kvote 1.

På Campus Viborg kan du møde uddannelserne til administrationsbachelor, pædagog, pædagogisk assistent, sygeplejerske samt forskellige animationsuddannelser.


Fakta om Åbent Hus

Tid: Tirsdag den 12. juni 2018 kl. 19.00-21.00.

Sted: VIA University College

Prinsens Alle 2

8800 Viborg

Læs mere om Åbent Hus hos VIA på via.dk/aabenthus

Nøgleord

Billeder

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 19.000 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder over 40 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum