VIA University College

Kom til Åbent Hus på Campus Horsens

Del

Tirsdag den 27. februar kl. 16.00-19.00 holder Campus Horsens Åbent Hus, hvor du kan besøge uddannelserne til blandt andet bygningskonstruktør, ingeniør, markedsføringsøkonom, sygeplejerske og pædagog.

Overvejer du at søge en videregående uddannelse? Og er du i tvivl om, hvilken det skal være?

Så grib chancen og besøg uddannelserne, når de holder Åbent Hus. Forældre og venner er velkomne til at tage med på en lytter. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Det kan du opleve
Du vil møde både studerende, undervisere og studievejledere, der kan fortælle mere om de enkelte og om, hvordan det er at være studerende i et inspirerende internationalt studiemiljø.

Der vil også være mulighed for at komme med på en guidet rundvisning på campus.
Åbent Hus er med andre ord din mulighed for at blive klogere på uddannelserne og komme tættere på et valg om, hvad der er den rette uddannelse for dig.

Campus Horsens huser seks forskellige ingeniøruddannelser, bygningskonstruktør, Value Chain Management, markedsføringsøkonom, pædagog og sygeplejerske.

Fakta om Åbent Hus

Tid: Tirsdag den 27. februar 2018 kl. 16.00-19.00
Sted: VIA University College
Chr. M. Østergaards Vej 4,
8700 Horsens

Læs mere om Åbent Hus hos VIA på via.dk/aabenthus

Nøgleord

Billeder

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er Danmarks største professionshøjskole med 18.600 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder 42 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum