VIA University College

Kom til Åbent Hus på Campus Holstebro

Del

Tirsdag den 26. februar kl. 16.00-18.30 holder Campus Holstebro Åbent Hus, hvor du kan møde uddannelserne til blandt andet lærer, produktionsingeniør, bygningskonstruktør, sygeplejerske og pædagog.

Kom til Åbent Hus på Campus Holstebro
Kom til Åbent Hus på Campus Holstebro

Overvejer du at søge en videregående uddannelse? Og er du i tvivl om, hvilken det skal være?
Så grib chancen og besøg uddannelserne, når de holder Åbent Hus. Forældre og venner er velkomne til at tage med på en lytter. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Til Åbent Hus på Campus Holstebro tirsdag den 26. februar kan du møde nogle af de nuværende studerende og få en snak med dem om livet som studerende.  Der er også mulighed for at stille spørgsmål om adgangskrav og optagelse til uddannelsernes studievejledere, og du kan få en rundvisning på campus.

Følgende uddannelser hører til på Campus Holstebro: Lærer, produktionsingeniør, bygningskonstruktør, ergoterapeut, fysioterapeut, pædagog, socialrådgiver og sygeplejerske.

Næste ansøgningsfrist til de videregående uddannelser er 15. marts kl. 12.00 gennem kvote 2.


Fakta om Åbent Hus

Tid:
Tirsdag den 26. februar 2019 kl. 16.00-18.30

Sted: VIA University College

Gl. Struervej 1

7500 Holstebro

Læs mere om Åbent Hus hos VIA på via.dk/aabenthus

Nøgleord

Billeder

Kom til Åbent Hus på Campus Holstebro
Kom til Åbent Hus på Campus Holstebro
Download

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 19.000 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder over 40 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Fonden for Entreprenørskab har i 2019 tildelt VIA prisen som Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution fordi innovation og entreprenørskab er en fast del af alle VIAs uddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum