VIA University College

Kom til Åbent Hus på Campus Holstebro

29.5.2017 12:21 | VIA University College

Del

Onsdag den 7. juni 2017 kl. 17.00-19.00 holder Campus Holstebro Åbent Hus, hvor du kan besøge uddannelserne til blandt andet bygningskonstruktør, sygeplejerske og pædagog.

Overvejer du at søge en videregående uddannelse? Og er du i tvivl om, hvilken det skal være?
Så grib chancen og besøg uddannelserne, når de holder Åbent Hus. Forældre og venner er velkomne til at tage med på en lytter. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Til Åbent Hus på Campus Holstebro onsdag den 7. juni kan du møde nogle af de nuværende studerende, og få en snak med dem om livet som studerende.  Der er også mulighed for at stille spørgsmål om adgangskrav og optagelse til uddannelsernes studievejledere, og du kan få en rundvisning på campus.

Følgende uddannelser hører til på Campus Holstebro: Bygningskonstruktør, ergoterapeut, fysioterapeut, pædagog, socialrådgiver og sygeplejerske. VIA i Holstebro udbyder desuden forberedelseskursus for indvandrere og flygtninge (FIF- kursus).

Næste ansøgningsfrist til de videregående uddannelser er 5. juli kl. 12.00 gennem kvote 1.


Fakta om Åbent Hus

Tid:
Onsdag den 7. juni 2017 kl. 17.00-19.00

Sted: VIA University College

Gl. Struervej 1

7500 Holstebro

Læs mere om Åbent Hus hos VIA på via.dk/aabenthus

Nøgleord

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Skejbyvej 1
8240 Risskov

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er Danmarks største professionshøjskole med 18.600 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder 42 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum