Furesø Kommune

Kom tættere på soldaterlivet på Furesø Rådhus

Del

Tag på virtuel træningsmission i Irak eller på øvelse med Jægerkorpset og Frømandskorpset. Udstillingen ”Gennem Ild og Vand” om soldaterliv åbner på Furesø Rådhus den 27. september og er for både voksne og familier.

Fra mandag den 27. september til den lørdag den 2. oktober kan voksne og familier komme tættere på det liv, mænd og kvinder, der sendes ud til krig og katastrofer på vegne af Danmark, lever. Besøgende kan teste egen fysik, komme på virtuelle træningsmissioner med VR-briller og spille brætspillet ”Gennem Ild & Vand” og derved løse verdenskrige, kriser og katastrofer.

Mød lokale veteraner

På udstillingen kan man høre virkelige soldater fortælle om deres oplevelser. Man kan møde lokale veteraner og høre om deres oplevelser og bevæggrunde for at lade sig udsende, og der er kortfilm.

Furesøs borgmester Ole Bondo åbner udstillingen mandag den 27. september kl. 14.

”Udstillingen Gennem Ild & Vand er en mobil udstilling, der handler om danskere, der har været udsendt for Danmark. Udstillingen giver et mere nuanceret billede af Danmarks internationale aktiviteter og øger derfor også forståelsen og anerkendelse af de mænd og kvinder, der vælger at lade sig udsende. Det er en vigtig samfundsmæssig viden. Jeg kan klart anbefale udstillingen”, siger borgmester Ole Bondo Christensen (S).

Furesø Kommune og Veteranrådet har sørget for, at den modbile formidlingsudstilling ”Gennem Ild & Vand” kommer til Furesø Rådhus i uge 39 kl. 8-19 mandag til fredag og kl. 10-15 om lørdagen.

Kontakter

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum