Ishøj Kommune

Kom tæt på musikken med Nikolaj Christensen

Del

Ishøj Kultur Café er vært, når Nikolaj Christensen fra Nikolaj og Piloterne bliver gæst i et nyt koncertformat med samtaler om livet på og bag scenen

Onsdag den 7. februar kan du opleve Nikolaj Christensen i Ishøj Kultur Cafés nye koncertformat ”Tæt på musikken”.

Guitarist Dennis Flacheberg sætter den folkekære sanger i stævne og vil spørge ind til musikken, historierne og livet som rock’n’roll musiker og familiemand.

Med en stribe albums i ryggen, en heftig tournevirksomhed, flirten med det kreative og en udsøgt evne til lyrik og melodi har Nikolaj virkelig meget i bagagen, der er værd at dele ud af.

Fra teenageidol til besynger af kærligheden

Nikolaj Christensen har været med siden 1980’erne og har efterhånden oplevet det meste. Efter den første pladekontrakt blev han teenageidol over night og vandt prisen som bedste nye navn ved Grammy-uddelingerne i 1990 - bl.a. på grund af det velkendte nummer ”Ridder Af Kærligheden”.

Siden er det gået op og ned i hans musikkarriere, men han er ikke desto mindre en af dansk musikhistories personligheder, der om nogen kan besynge kærligheden, og glæden, euforien, savnet og vemoden ved samme.

Billetkøb

Koncerten findes sted onsdag den 7. februar kl. 20.

Du kan købe din billet på billetlugen.dk eller i Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28, 2635 Ishøj.

Billetterne koster 125 kr. i forsalg (100 kr. for medlemmer af Kulturcaféens Venner)

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum