Ishøj Kommune

Kom på FerieCamp på Ishøj Kulturskole

Del

Dans, spil og syng sammen med andre unge! I skolernes vinterferie tilbyder Ishøj Kulturskole aktiviteter for unge mellem 9 og 16 år

Lær nye dansetrin og vær med til at skabe en danseperformance eller lær at spille og synge i band. I skolernes vinterferie fra mandag den 19. til og med onsdag den 21. februar kan man tilmelde sig #DanceCamp18 og #PopRock – band for piger.

De to vinterferieaktiviteter henvender sig til alle unge mellem 9 og 16 år på både begynder og øvet niveau. Under kyndig vejledning af henholdsvis en danseinstruktør og professionelle musikere bliver holdene sat sammen, så alle kan være med og kan udfylde sin plads i helheden.

I #DanceCamp18 skal der øves trin fra flere stilarter, som så til sidst sættes sammen til en flot danseperformance. I pigebandet skal der spilles pop- og rocknumre, og hvis man allerede spiller på et instrument, må man gerne tage det med.

Det er gratis at deltage!

#DanceCamp18
Uge 8:Mandag, tirsdag og onsdag kl. 10-14
Sted: Ishøj Kulturskole, Fællessalen
Lærer: Merete Dam
Alder: 9 - 16

#PopRock – band for piger
Uge 8: Mandag, tirsdag og onsdag kl. 10-14
Sted: Ishøj Kulturskole
Lærere: Henrik Melbye & Maria Jagd
Alder: 11 - 16

For yderligere information se www.ishojkulturskole.dk

Nøgleord

Kontakter

Ishøj Kulturskole

Ishøj Kulturskole har til formål at bibringe eleverne glæde, engagement, kreativitet og dygtiggørelse gennem beskæftigelse med musik, billedkunst, dans og drama.

43 57 60 60kulturskolen@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum