Lolland Kommune

Kom og hør om byrumsprojekt ved Indrefjord og Winchellsgade

Del

På et borgermøde 7. marts er der mulighed for at høre om Lolland Kommunes byrums- og vejrenoveringsprojekt omkring Indrefjord og den indre del af havnen i Nakskov. Projektets omfang og mål bliver fremlagt og debatteret på Campus Nakskov kl. 17.30-19.00.

Indrefjord i Nakskov er en naturperle, som ligger i forlængelse af havnen i yderkanten af bykernen. Her er kulturhistorien meget synlig i landskabet, og roebanebroen, havnen, havnebanens bro og slusen minder os om byens industrier. Der mangler imidlertid en tydelig formidling af, hvad området rummer af muligheder for aktiviteter i dag.

Lolland Kommune ønsker med byrumsprojektet at forløse Indrefjordens store udviklingspotentiale til at blive en rekreativ oase i bybilledet, hvor byens borgere kan mødes og udforske naturen og kulturhistorien. Derfor skal der skabes mulighed for ophold, hvor man kan sidde og nyde naturen og vandet, og der skal udvikles nye aktiviteter med mulighed for leg, bevægelse og formidling til glæde for alle. Alt sammen med respekt for den vilde natur og med et ønske om, at de forskellige aktiviteter i området falder i med naturen.

Som en del af projektet er der samtidig planlagt en renovering af lyskrydset ved Nybrogade, lyskrydset ved Rødbyvej/Nakskov Sukkerfabrik og Winchellsgade. På Winchellsgade skal vejbane, cykelstier og sti forbedres, og den grønne forskønnelse af Havnegade skal føres videre igennem Winchellsgade.

Borgermøde
Alle er velkomne til at komme og høre mere om projektet på et borgermøde tirsdag den 7. marts 2017 kl. 17.30 – 19.00  i Auditoriet, Campus Nakskov, Søvej 6, 4900 Nakskov. Formanden for Klima-, Miljø- og Teknikudvalget, Henrik Høegh, indleder mødet.

Tilmelding
Arrangementet er åbent for alle, men af praktiske hensyn er det nødvendigt at tilmelde sig på forhånd til projektleder Hjalte Emil Juliussen på tlf. 24 41 77 09 eller mail: hjjul@lolland.dk.

Nøgleord

Kontakter

Hjalte Emil Juliussen
Projektleder, Lolland Kommune
Tlf. 24 41 77 09
Mail: hjjul@lolland.dk

Henrik Egholm
Vejtekniker, Park og Vej, Lolland Kommune
Tlf. 54 67 64 35

Billeder

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ekstra mulighed for at søge midler fra Grøn Ordning til lokale projekter18.9.2017 05:00pressemeddelelse

Energistyrelsen har meddelt, at der er udsendt forslag til lov om ændring af statstilskud til Grøn Ordning. Det betyder, at der kun kan gives tilsagn om tilskud til og med 20. februar 2018. Efter første ansøgningsrunde tidligere på året er der en restpulje for nettilsluttede vindmøller, og derfor bliver der nu åbnet op for en ekstra ansøgningsrunde. Ansøgere, som ikke fik tilskud i første omgang, vil blive vurderet igen, ligesom der er mulighed for at søge om tilskud til nye projekter.

Vinder af entrepriseudbud for Projekt Maribo Domkirke og Søbred fundet4.9.2017 14:30pressemeddelelse

Lolland Kommune har nu sat navn på de firmaer, der har vundet konkurrencen om tømrer- og anlægsentreprisen til udførelsen af projektet Maribo Domkirke og Søbred - et projekt under Realdanias kampagne Stedet Tæller. Det er de to firmaer, anlægsgartner H. Rasch & Søn A/S fra Stubbekøbing og Ringtved A/S fra Maribo, som i dag var hos Lolland Kommune og underskrive kontrakt på opgaven

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum