Lolland Kommune

Kom og hør om byrumsprojekt ved Indrefjord og Winchellsgade

Del

På et borgermøde 7. marts er der mulighed for at høre om Lolland Kommunes byrums- og vejrenoveringsprojekt omkring Indrefjord og den indre del af havnen i Nakskov. Projektets omfang og mål bliver fremlagt og debatteret på Campus Nakskov kl. 17.30-19.00.

Indrefjord i Nakskov er en naturperle, som ligger i forlængelse af havnen i yderkanten af bykernen. Her er kulturhistorien meget synlig i landskabet, og roebanebroen, havnen, havnebanens bro og slusen minder os om byens industrier. Der mangler imidlertid en tydelig formidling af, hvad området rummer af muligheder for aktiviteter i dag.

Lolland Kommune ønsker med byrumsprojektet at forløse Indrefjordens store udviklingspotentiale til at blive en rekreativ oase i bybilledet, hvor byens borgere kan mødes og udforske naturen og kulturhistorien. Derfor skal der skabes mulighed for ophold, hvor man kan sidde og nyde naturen og vandet, og der skal udvikles nye aktiviteter med mulighed for leg, bevægelse og formidling til glæde for alle. Alt sammen med respekt for den vilde natur og med et ønske om, at de forskellige aktiviteter i området falder i med naturen.

Som en del af projektet er der samtidig planlagt en renovering af lyskrydset ved Nybrogade, lyskrydset ved Rødbyvej/Nakskov Sukkerfabrik og Winchellsgade. På Winchellsgade skal vejbane, cykelstier og sti forbedres, og den grønne forskønnelse af Havnegade skal føres videre igennem Winchellsgade.

Borgermøde
Alle er velkomne til at komme og høre mere om projektet på et borgermøde tirsdag den 7. marts 2017 kl. 17.30 – 19.00  i Auditoriet, Campus Nakskov, Søvej 6, 4900 Nakskov. Formanden for Klima-, Miljø- og Teknikudvalget, Henrik Høegh, indleder mødet.

Tilmelding
Arrangementet er åbent for alle, men af praktiske hensyn er det nødvendigt at tilmelde sig på forhånd til projektleder Hjalte Emil Juliussen på tlf. 24 41 77 09 eller mail: hjjul@lolland.dk.

Nøgleord

Kontakter

Hjalte Emil Juliussen
Projektleder, Lolland Kommune
Tlf. 24 41 77 09
Mail: hjjul@lolland.dk

Henrik Egholm
Vejtekniker, Park og Vej, Lolland Kommune
Tlf. 54 67 64 35

Billeder

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Hvem fortjener Arkitekturpris 2018?19.6.2018 06:05pressemeddelelse

For tredje gang uddeler Lolland Kommune i år priser til bygninger med særlige arkitektoniske kvaliteter og i år også til haveanlæg og grønne fællesområder. Har du et forslag til en vinder, skal du indsende det senest 19. august 2018. Det kan både være din egen ejendom, naboens eller en helt tredje. Priserne uddeles i slutningen af oktober, og vinderne får en gavecheck på 3000 kr. og en ”æresplade” til ophængning på byggeriet.

FoodDays 2018: 100 studerende præsenterer fødevareløsninger for industri og turismen på Lolland-Falster.2.5.2018 12:21pressemeddelelse

Hvordan styrker man fødevarefortællingen på Lolland-Falster, og hvordan kan den medvirke til at styrke turisme? Kan en egn blive kendt på en is lavet af overskuddet fra en hybenproduktion? Og kan en fødevareproducent finde en niche baseret på nye produkter lavet af kikærtevand? Det er nogle af de mange spørgsmål, som studerende på to uddannelser vil præsentere svaret på den 9. maj, hvor de inviterer interesserede samt professionelle inden for turisme, fødevarer og erhvervsudvikling til at være med.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum