Lolland Kommune

Kom og hør om byrumsprojekt ved Indrefjord og Winchellsgade

Del

På et borgermøde 7. marts er der mulighed for at høre om Lolland Kommunes byrums- og vejrenoveringsprojekt omkring Indrefjord og den indre del af havnen i Nakskov. Projektets omfang og mål bliver fremlagt og debatteret på Campus Nakskov kl. 17.30-19.00.

Indrefjord i Nakskov er en naturperle, som ligger i forlængelse af havnen i yderkanten af bykernen. Her er kulturhistorien meget synlig i landskabet, og roebanebroen, havnen, havnebanens bro og slusen minder os om byens industrier. Der mangler imidlertid en tydelig formidling af, hvad området rummer af muligheder for aktiviteter i dag.

Lolland Kommune ønsker med byrumsprojektet at forløse Indrefjordens store udviklingspotentiale til at blive en rekreativ oase i bybilledet, hvor byens borgere kan mødes og udforske naturen og kulturhistorien. Derfor skal der skabes mulighed for ophold, hvor man kan sidde og nyde naturen og vandet, og der skal udvikles nye aktiviteter med mulighed for leg, bevægelse og formidling til glæde for alle. Alt sammen med respekt for den vilde natur og med et ønske om, at de forskellige aktiviteter i området falder i med naturen.

Som en del af projektet er der samtidig planlagt en renovering af lyskrydset ved Nybrogade, lyskrydset ved Rødbyvej/Nakskov Sukkerfabrik og Winchellsgade. På Winchellsgade skal vejbane, cykelstier og sti forbedres, og den grønne forskønnelse af Havnegade skal føres videre igennem Winchellsgade.

Borgermøde
Alle er velkomne til at komme og høre mere om projektet på et borgermøde tirsdag den 7. marts 2017 kl. 17.30 – 19.00  i Auditoriet, Campus Nakskov, Søvej 6, 4900 Nakskov. Formanden for Klima-, Miljø- og Teknikudvalget, Henrik Høegh, indleder mødet.

Tilmelding
Arrangementet er åbent for alle, men af praktiske hensyn er det nødvendigt at tilmelde sig på forhånd til projektleder Hjalte Emil Juliussen på tlf. 24 41 77 09 eller mail: hjjul@lolland.dk.

Nøgleord

Kontakter

Hjalte Emil Juliussen
Projektleder, Lolland Kommune
Tlf. 24 41 77 09
Mail: hjjul@lolland.dk

Henrik Egholm
Vejtekniker, Park og Vej, Lolland Kommune
Tlf. 54 67 64 35

Billeder

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Lolland Kommune byder statslige arbejdspladser velkommen hjem17.1.2018 13:56pressemeddelelse

111 statslige arbejdspladser kommer tilbage til Lolland. 80 arbejdspladser placeres i Nakskov i form af Nota, Nationalbiblioteket for mennesker med læsevanskeligheder, og 31 placeres i Maribo i form af dele af Vurderingsstyrelsen under Skatteministeriet. Det er resultatet efter, at regeringen i dag har annonceret udflytningen af 4.000 statslige arbejdspladser til provinsen, og det er et resultat, som bliver godt modtaget i Lolland Kommune.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum