Guldborgsund Kommune

Kom med til traditionsrig nytårskoncert i Klosterkirken

Del

Søndag den 30. januar fylder Guldborgsund Kommune, Nykøbing Falster Sogn og Ensemble Storstrøm Klosterkirken i Nykøbing Falster med storslået musik, når ensemblet sammen med en spændende solist skyder året i gang med deres traditionsrige nytårskoncert.

Foto: Julia Severinsen
Foto: Julia Severinsen

De festlige minder fra nytårsaften bliver vakt til live igen, når Ensemble Storstrøm indtager Klosterkirken i Nykøbing Falster den 30. januar. Ensemblet inviterer i samarbejde med Guldborgsund Kommune og Nykøbing Falster Sogn til en overdådig musikfest med et program, som blandt andet byder på kendte opera-arier og klassiske perler af Lumbye og Gershwin. Til koncerten har Ensemble Storstrøm allieret sig med den internationalt kendte, svenske sopran Amelia Jakobsson, som har vundet talrige priser og sunget på scener i store dele af Europa. Foruden de velkendte klassikere, byder ensemblet også på et par musikalske nytårsoverraskelser.

Inden koncerten går i gang, vil formand for Landdistrikter, Kultur og Fritidsudvalget, Ole K. Larsen byde velkommen i Klosterkirken,

”Traditionen tro klæder Ensemble Storstrøm os på til et nyt år. Ensemblet plejer at levere storslåede musikalske oplevelser, og jeg er sikker på, at det også er tilfældet på søndag. 2022 bliver forhåbentligt et år, hvor kunst og kultur får lov at leve i friere rammer, og det markerer en nytårskoncert jo ganske fornemt. Jeg glæder mig utrolig meget til en ambitiøs koncert og til at byde de fremmødte gæster velkommen til et arrangement, hvor vi får lov at leve os helt ind i noget musik, der beriger og bevæger.”

Herefter gives stafetten videre til skuespiller, Jens Andersen, som i konferencierrollen vil føre gæsterne gennem ca. to timers stemningsfuldt musik i smukke rammer.

Ensemble Storstrøm består af:

Svend Melbye, fløjte

André Silva, klarinet

Gunnar Eckhoff, fagot

Mette Franck, harpe

Jakob Westh, klaver

Stéphane Tran Ngoc, violin

Piotr Zelazny, bratsch


Tobias Lautrup, cello

Praktisk info:

Tid: Den 30. januar 2022 kl. 16.00

Sted: Klosterkirken, Kirkepladsen 3, 4800 Nykøbing Falster

Pris: 100 kr. (Gratis adgang for børn og unge til og med 18 år)

Et glas bobler eller most er inkluderet i prisen

Kontakter

Billeder

Foto: Julia Severinsen
Foto: Julia Severinsen
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum