Vejdirektoratet

Kom med til informationsmøde om udbygning af E45 Vejle – Skanderborg

Del

Vejdirektoratet udbygger E45 Østjyske Motorvej mellem Vejle og Skanderborg og inviterer til informationsmøde om projektet i Forum Horsens den 15. juni 2022 kl. 19.00. Ugen efter vil der blive afholdt nabomøder den 21. juni 2022 i Hedensted og den 22. juni 2022 i Horsens.

Motorvej E45 Vejle-Skanderborg udbygges fra fire til seks spor. Foto: Vejdirektoratet
Motorvej E45 Vejle-Skanderborg udbygges fra fire til seks spor. Foto: Vejdirektoratet

Motorvejen mellem Vejle og Skanderborg skal udbygges fra fire til seks spor de kommende år, og nu inviterer Vejdirektoratet til et informationsmøde, hvor projektet bliver præsenteret.

Projektleder John Kjærsgaard, Vejdirektoratet, siger:
”Udbygningen af motorvejen skal være med til at øge den samlede kapacitet på motorvejsnettet i Østjylland, og det arbejde, vi nu går i gang med, vil få en mærkbar effekt for de mange trafikanter, som dagligt kører på strækningen. På informationsmødet fortæller vi om udbygningen og processen for arealerhvervelser for de lodsejere, der må afstå jord til projektet. Det er vigtigt for os at få en god og tidlig dialog med vores nærmeste naboer, og derfor følger vi også op med nabomøder, hvor man kan komme og tale med os.”

Vejdirektoratet præsenterer anlægsprojektet på et informationsmøde i Forum Horsens onsdag den 15. juni. Alle er velkomne på mødet, hvor projektets omfang og tidsplan vil blive fremlagt. Derudover vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Vejdirektoratets projektleder og andre fagfolk.

Tid: Onsdag den 15. juni 2022 fra kl. 19.00 til 21.00.
Sted: Forum Horsens, Insero Atrium, Langmarksvej 53, 8700 Horsens.

Det er vigtigt, at alle naboer har mulighed for at få svar på spørgsmål om processen, og derfor afholder Vejdirektoratet to opfølgende nabomøder, hvor styrelsen står klar til at besvare spørgsmål.

Nabomøde i Hedensted

Tid: Tirsdag den 21. juni 2022 fra kl. 14.00 til 19.00.
Sted: Byhallen, Østerled 8, 8722 Hedensted

Nabomøde i Horsens 

Tid: Onsdag den 22. juni 2022 fra kl. 14.00 til 19.00.
Sted: Egebjerg-Hansted Forsamlingshus, Egebjergvej 129, 8700 Horsens.

Projektet er en del af den politiske aftale ”Infrastrukturplan 2035” indgået i sommeren 2021 mellem regeringen (Socialdemokratiet), Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, Nye Borgerlige, Liberal Alliance, Alternativet og Kristendemokraterne.

Læs mere om projektet E45 Vejle – Skanderborg

Kontakter

Billeder

Motorvej E45 Vejle-Skanderborg udbygges fra fire til seks spor. Foto: Vejdirektoratet
Motorvej E45 Vejle-Skanderborg udbygges fra fire til seks spor. Foto: Vejdirektoratet
Download

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Vejdirektoratet udbygger den eksisterende motorvej mellem Vejle og Skanderborg S fra fire til seks spor på en ca. 38 km lang strækning. I forbindelse med udvidelsen af selve motorvejen skal rampeanlæg, skærende veje m.m. tilpasses den bredere motorvej.

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum