Vejdirektoratet

Kom med til informationsmøde om E45 ved Randers

Del

Vejdirektoratet ombygger tre tilslutningsanlæg og etablerer en støjskærm ved Randers, og inviterer i den anledning til informationsmøde om projektet i Arena Randers den 31. august 2022 kl. 19.00.

E45 omkring Randers
E45 omkring Randers

I løbet af de kommende år ombygger Vejdirektoratet tilslutningsanlæggene <43> Sdr. Borup, <40> Randers C, <39> Randers N samt nogle af vejene omkring tilslutningsanlæggene langs E45.

Samtidig etablerer Vejdirektoratet samkørselspladser på strækningen og en støjskærm langs østsiden af motorvejen ved Helsted mellem Randers C og Randers N. Ombygningen af tilslutningsanlægget ved Randers C indeholder også udvidelse af krydset ved Viborgvej og Fladbrovej.

Derfor inviterer Vejdirektoratet nu til informationsmøde i Randers.

Informationsmøde i Arena Randers
Vejdirektoratet præsenterer anlægsprojektet på et informationsmøde i Arena Randers onsdag den 31. august. Alle er velkommen på mødet, hvor projektets omfang og tidsplan vil blive fremlagt.

Under mødet vil der være mulighed for at stille spørgsmål til projektleder Inge Birkegaard Damsgaard og andre fagfolk fra Vejdirektoratet.

Onsdag den 31. august 2022 fra kl. 19.00 til 21.00
Salonen, Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers C

Læs mere om projektet E45 Randers

Nøgleord

Kontakter

Billeder

E45 omkring Randers
E45 omkring Randers
Download
Download

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Presseinvitation: Kom med til første spadestik på el-ladepark på Fyn27.9.2022 11:25:00 CEST | Presseinvitation

Torsdag den 29. september tager transportminister Trine Bramsen første spadestik på en ny el-ladepark med lynladere på rasteplads Lillebælt Syd ved Nørre Aaby på Fyn, som Vejdirektoratet nu går i gang med at anlægge. El-ladeparken er den første af en række nye el-ladeparker med lynladere, der skal gøre det nemmere og hurtigere for el-bilister at lade bilen op, når de er på farten.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum