Haderslev Kommune

Kom med på Store Cykeldag i Haderslev

Del

Søndag den 11. juni er Store Cykeldag i hele landet. Også i Haderslev Kommune, hvor alle borgere inviteres med på en hyggelig cykeltur. Turen starter på Gravene i Haderslev kl. 11 og strækker sig over omtrent 25 kilometer.

Store Cykeldag blev søsat i 2005 i anledning af Cyklistforbundets 100 års jubilæum. Ideen var at skabe en årligt tilbagevendende dag, hvor alle danskere i hele landet cykler en tur.

Formålet med Store Cykeldag er at få flere danskere til at cykle. At skabe en dag i kalender-året, hvor alle med interesse i cyklismen har anledning og mulighed for at motivere flere dan-skere til at opleve glæden ved at cykle en tur. Hensigten er at være med til at stoppe nedgangen i cyklingen uden for byerne og støtte den positive udvikling i cyklingen i de større byer.

I Haderslev går ruten fra Gravene til Tørning Mølle, hvor der er fælles madpakkespisning, inden tur går tilbage igen igennem Pamhule Skov, hvor der vil være frugt og vand.

Turen føres an af Preben Holmberg, formand for Udvalget for Sundhed og Forebyggelse.

Store Cykeldag i Haderslev Kommune gennemføres i et samarbejde mellem Cyklistforbundet, Kræftens Bekæmpelse og Haderslev i bevægelse.

Kontakter

Dorte Evald, koordinator, tlf. 74 34 03 06

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum