LO • Landsorganisationen i Danmark

Kom indenfor i Folkets Hus på Folkemødet

Del

Så er programmet for Folkets Hus på gaden! Om en uge slår LO og FTF dørene op i Allinge på Bornholm. Vi håber, at rigtig mange kommer forbi og deltager i debatten om dét, der optager vores medlemmer allermest. Se programmet.

– Folkemødet er en forrygende mulighed for at gå i dialog med både vores medlemmer og alle andre, der interesserer sig for danskernes arbejdsliv. Vi glæder os til at diskutere de udfordringer, som medarbejderne slås med hver dag – og til at høre gode bud på løsninger, siger Lizette Risgaard.

LO og FT har tilsammen 32 arrangementer i Folkets Hus, der ligger midt på torvet i Allinge. De handler bl.a. om det stigende antal løst ansatte, arbejdsmiljø, uddannelse og de store visioner for Danmarks fremtid.

Fire highlights i Folkets Hus

Fredag kl. 9.00-10.00: Morgenmad med undervisningsminister Ellen Thrane Nørby, der svarer på spørgsmål om bl.a. manglen på praktikpladser. Læs mere her http://www.lo.dk/Tema/TemaArkiv/2016/Folkemoede2016.aspx

Fredag kl. 13.00-14.00: Professor i økonomi Guy Standing fortæller om udfordringerne ved faglig organisering i takt med, at flere og flere både kort- og langtuddannede bliver ansat på korte kontrakter. LO-næstformand Morten Skov og formand for skuespillerne, Katja Holm sætter oplægget ind i en dansk sammenhæng. Læs mere her

http://www.lo.dk/Tema/TemaArkiv/2016/Folkemoede2016.aspx

Lørdag kl. 9.00-10.00: Morgenmad med beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen, der svarer på spørgsmål om trepartforhandlinger, dagpenge, uddannelse m.m. Læs mere her http://www.lo.dk/Tema/TemaArkiv/2016/Folkemoede2016.aspx

Lørdag kl. 14.30-15.30: Hvordan får vi glæde af de digitale platforme uden skattesnyd og social dumping? Erhvervsminister Troels Lund Poulsen, LO-næstformand Nanna Højlund, m.fl.Læs mere her.

Læs hele programmet i Folkets Hus her:

http://www.lo.dk/Tema/TemaArkiv/2016/Folkemoede2016.aspx

Alle er velkomne i Folkets Hus.

Kontakt: Pressekonsulent Anette Bindslev, tlf. 23 38 42 14.

Information om LO • Landsorganisationen i Danmark

LO • Landsorganisationen i Danmark
LO • Landsorganisationen i Danmark
Islands Brygge 32D
2300 København S

35 24 60 00http://www.lo.dk/

Følg pressemeddelelser fra LO • Landsorganisationen i Danmark

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra LO • Landsorganisationen i Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum