Tønder Kommune

Kom helt tæt på Politiets fotovogn

Del
På Torvet i Tønder kan alle interesserede komme helt tæt på en af Politiets fotovogne, når ATK-operatør Sten Holm fra Syd- og Sønderjyllands Politi viser Politiets udstyr til fartkontrol frem.

Normalt er et møde med Politiets automatiske fartkontrol noget, der for de fleste bilister er forbundet med en vis grad af nervøsitet.

Men fredag den 31. marts kan alle interesserede komme helt tæt på fotovognen uden at skulle frygte for bødeblokken.

På Torvet i Tønder fremviser Syd- og Sønderjyllands Politi nemlig det udstyr, de til dagligt bruger til automatiske fartkontroller.

Ifølge Tønder Kommunes trafiksikkerhedsmedarbejder, Sonja Svendsen, plejer der at være god interesse for at se nærmere på fotovognen:

- I samarbejde med Syd- og Sønderjyllands Politi har vi tidligere holdt Åben fotovogn, hvor mange nysgerrige borgere er mødt frem. Fotovogne er jo noget, alle bilister passerer på deres vej, men det er sjældent, at man som her får mulighed for at komme helt tæt på. Nu er chancen der for at få demonstreret, hvordan måleudstyret virker og for at få svar på alle spørgsmål om politiets fotovogn anno 2023.

Politiets fotovogn og ATK-operatør Sten Holm fra Syd- og Sønderjyllands Politi står klar til at tage imod alle interesserede på Torvet fredag den 31. marts fra klokken 13.00 til 15.00.

Kontakter

Information om Tønder Kommune

Tønder Kommune
Tønder Kommune
Wegners Plads 2
6270 Tønder

+45 74 92 92 92https://www.toender.dk/

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum