Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Kollo og Campeotto gør come back i Næstved

Del

På torsdag stiller Danmarks største Dansktop-fest vanen tro op med et stærkt hold bestående af nogle af Danmarks største stjerner på Dansktop-scenen. I år byder Dansk Slagerparade på to store comebacks til to af de største; Glæd jer til på ny at opleve Dorthe Kollo og Dario Campeotto til Dansk Slager Parade på Sydsjællands største kulturcenter den 16. januar 2020.

Dorthe Kollo var fast bestanddel af Dansk Slager Parade fra 2003-2007, hvor hun spillede sammen med Dansktop-legender som Richard Ragnvald og Jodle Birge. I 2020 vender hun endelig tilbage efter 13 lange års fravær, og det bliver selvfølgelig også et gensyn i Næstved.

Hun har været en stjerne i både Danmark og Tyskland igennem over 50 år, lige siden hun vandt Dansk Melodi Grand Prix i 1968 suverænt med evergreenen ”Gid du var i Skanderborg”, som ligeledes blev et hit i Tyskland i sin tyske version ”Wärst du doch in Düsseldorf geblieben”. I dag bor Dorthe Kollo i en forstad til Bremen, men er ofte i Danmark, og især i Karrebæksminde hvor Kollos sommerhus ”Perlen” ligger.

Dario er tilbage
Dansk Slager Parades andet stjerne-comeback er ingen ringere end Danmarks Dario, som senest var en del af turnéen i 2016. Tidligere på året gæstede han Grønnegades Kaserne Kulturcenter til et forrygende show og foredrag i forbindelse med smørtenorens 60-års jubilæum indenfor showbusiness.

Dario Campeotto startede med at gøre sit indtog på den danske musikscene tilbage i 1959, da han spillede fast som solist på Restaurant Scandia på Rådhuspladsen. Det store gennembrud kom dog først to år senere da han lagde hele Danmark for sine fødder til Dansk Melodi Grand Prix med sin udødelige kærlighedsvise ”Angelique”.

Oplev de to store Dansktop-ikoner til Dansk Slager Parade sammen med andre store stjerner som Lise Haavik, Anders Tind (Fenders), Anna Novik og Klaus & Servants.

Køb billetter til en stor Dansktop-aften den 16. januar i Næstved på www.gkkultur.dk eller ved at besøge Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor.

Nøgleord

Billeder

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

John Nørbjerg, kulturcenterleder
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

Mail: jonor@naestved.dk
Mobil: 2024 5340

www.gkkultur.dk
www.gkkultur.billetten.dk

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum