Fredensborg Kommune

Kokkedal Skole udfordrer unge talenter i naturfag

Del

Med ny certificering har Kokkedal Skole fået blåstemplet sin indsats for at udfordre elever med talent indenfor naturfag i den daglige undervisning

Kokkedal skole er netop blevet godkendt til at modtage Certifikat i Science og Talent 2021. Det betyder, at skolen er anerkendt for sit målrettede arbejde for elever, som har talent indenfor naturfag. Dermed er både Kokkedal Skole og Endrupskolen certificerede.

”Vi skal dyrke vores talenter – på en god og konstruktiv måde. Og det synes jeg afgjort sker med vores samarbejde med Science Talenter, som i hele landet arbejder for, at flere unge talenter oplever at blive udfordret i den daglige undervisning”, siger Per Frost Henriksen, der er formand for Børne- og Skoleudvalget, og samtidig sender et stort tillykke videre til Kokkedal Skole, hvor skolens leder tager imod:

”Det er dejligt, at vi bliver anerkendt for det systematiske arbejde, vi gennem flere år nu har lagt indenfor naturfagene. Vi ved fra forskningen, at talenters interesse for skolen og deres trivsel stiger, når de bliver udfordret. Det gør vi blandt andet ved at målrette talentaktiviteter inden for naturfagene og uddanne særlige talentvejledere blandt lærerne”, siger skoleleder Kirsten Birkving.

Science Talenter er en del af Astra, som er Danmarks samlende aktør inden for scienceundervisning. Astra fremmer naturfagsindsatsen i kommunerne og er desuden arrangør af camps for talentfulde elever, lærerkonferencen Big Bang og inspirerende events målrettet elever i grundskoler og på ungdomsuddannelser.

Kontakter

Udvalgsformand Per Frost Henriksen (A) tlf. 25 13 62 99

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum