Koda

Koda ansætter ny kommunikationsdirektør

Del

Louise Brincker bliver ny kommunikationsdirektør i Koda. Hun kommer med solid erfaring indenfor ledelse og strategisk kommunikation, der skal være med til at udvikle Kodas forretningsmodeller.

Louise Brincker ny kommunikationsdirektør i Koda
Louise Brincker ny kommunikationsdirektør i Koda

Den 1. november tiltræder Louise Brincker som ny kommunikationsdirektør i Koda. Hun overtager stillingen fra Eva Hein, som for nyligt skiftede til Det Danske Filminstitut.

Louise Brincker kommer fra en stilling som administrerende direktør i Danske Medier og Danske Medier Arbejdsgiver. Før det var hun chef for Kulturministeriets ledelses- og kommunikationssekretariat, og hun har tidligere været kommunikationschef i DR og har en lang baggrund i Udenrigsministeriet – blandt andet som chef for ministeriets presseenhed.

Kodas direktør, Gorm Arildsen, glæder sig over ansættelsen og ser frem til samarbejdet:

”Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med Louise Brincker, for med hende får vi en erfaren leder med stor indsigt i mediebranchen. Hun har arbejdet med mange af de samme udfordringer, som Koda står over for, og så vil hun med sin politiske og kommunikationsstrategiske forståelse og store branchenetværk bidrage til den fortsatte udvikling af en ambitiøs strategi for Kodas virke nationalt såvel som internationalt.”

Louise Brincker glæder sig ligeledes til at komme i gang med arbejdet i Koda:

”Med en professionel baggrund indenfor ledelse, strategisk kommunikation og interessevaretagelse og en privat indenfor musikken er det et privilegium at skulle arbejde med udviklingen af Kodas forretningsmodeller. Komponister, sangskrivere og musikforlag skal have glæde af den enorme værdiskabelse, der sker på de digitale markeder. Styrkelsen af Kodas gennemslagskraft og synlighed herhjemme og i udlandet er et vigtigt middel til at nå målet.”

Kontakter

Billeder

Louise Brincker ny kommunikationsdirektør i Koda
Louise Brincker ny kommunikationsdirektør i Koda
Download

Information om Koda

Koda
Lautrupsgade 9
2100 København Ø

+4533306300http://www.koda.dk

Koda er en musikrettighedsorganisation, som sikrer betaling til komponister, sangskrivere og musikforlag, når deres musik bliver brugt i det offentlige rum.

Følg pressemeddelelser fra Koda

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Koda

Næsten alle danskere betaler for videostreaming. Kun lidt mere end halvdelen betaler for musikstreaming2.6.2022 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ny undersøgelse viser, at Danmark er det eneste nordiske land, som på to år ikke har oplevet en betydelig fremgang i antallet af betalende musikstreamingabonnenter. Det står i stærk kontrast til videostreamingmarkedet, som i Danmark har oplevet en fremgang i abonnenter på hele 15 procentpoint i samme periode. Det er dårligt nyt for de danske sangskrivere, lyder det fra Koda.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum